ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος με «δράκο» στο Μαρούσι που «χτυπάει» σε υπόγεια διάβαση

Τρόμος με «δράκο» στο Μαρούσι που «χτυπάει» σε υπόγεια διάβαση

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από τα δύο κρούσματα απόπειρας βιασμού γυναικών στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα περιστατικά συνέβησαν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας (23/05/2016) σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Όπως κατήγγειλαν στις Αρχές οι δύο γυναίκες, ηλικίας 32 και 40 ετών, ο επίδοξος βιαστής τις ακολούθησε και μόλις κατέβηκαν στην υπόγεια διάβαση, τους επιτέθηκε, άρχισε να τις θωπεύει και να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις. Οι γυναίκες αντιστάθηκαν και κάλεσαν σε βοήθεια, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Συμφώνα με πληροφορίες οι έρευνες στρέφονται κατά συγκεκριμένου υπόπτου τον οποίο και αναζητούν οι Αρχές, ενώ μάλιστα εξετάζουν το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο άτομο να βρίσκεται πίσω και από άλλη υπόθεση απόπειρας βιασμού 28χρονης που είχε γίνει στο παρελθόν, στο ίδιο σημείο.

Το προφίλ του δράστη

Όπως προέκυψε από τις αναφορές των θυμάτων, ο δράστης είναι περίπου 35 ετών, εύσωμος και φορά γυαλιά μυωπίας. Το ντύσιμό του είναι σπορ, με τζιν παντελόνι, μπλουζάκι τύπου πόλο και αθλητικά παπούτσια.

Τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δυσκολεύει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, ο δράστης δεν μιλάει, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει η Αστυνομία μεχρι στιγμής αν πρόκειται για Έλληνα ή αλλοδαπό.

Αστυνομικοί έχουν στήσει στο σημείο περιπολίες με ένστολους και άνδρες με πολιτικά, ενώ εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Σχετικές ειδήσεις