ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εφιάλτης στην Ηλεία: Μπήκε σπίτι του και έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε! (pics)

Εφιάλτης στην Ηλεία: Μπήκε σπίτι του και έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε! (pics)

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή του Λευκοχωρίου στο δήμο Πηνειού Ηλείας.

Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ζουν σε καθεστώς τρόμου, καθώς πολλοί βρίσκουν τα σπίτια τους ρημαγμένα, από άγνωστους δράστες.

Μόνο στην περίπτωση του Θανάση Παπαδόπουλου οι διαρρήκτες μέσα σε δέκα ημέρες χτύπησαν τέσσερις φορές, αδειάζοντας σε δόσεις όλο το σπίτι, παίρνοντας ακόμα και τις πόρτες και τα παράθυρα!

Ο κύριος Παπαδόπουλος είναι μόνιμος κάτοικος Πατρών και στις 7 Οκτωβρίου αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι που διατηρεί η οικογένειά του στο Λευκοχώρι.

Λόγω της κοντινής απόστασης, σε κάθε ευκαιρία, ο κ. Παπαδόπουλος επισκέπτεται το χωριό μαζί με τη σύζυγό του, για να συντηρούν το σπίτι και να φροντίζουν τον περιβάλλοντα χώρο.

Ενώ βρισκόταν στον κήπο, άγνωστοι μπήκαν από το παράθυρο στο σπίτι και πήραν το πορτοφόλι του. Το γεγονός αναστάτωσε το ζευγάρι.

Δεν περίμεναν όμως ότι η κατάσταση αυτή με τις κλοπές θα συνεχιζόταν. Τις επόμενες ημέρες, οι διαρρήκτες χτύπησαν ακόμα δύο φορές, παίρνοντας ό,τι έβρισκαν, κυρίως μικρά αντικείμενα.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο κ. Παπαδόπουλος προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτή τη μάστιγα, πήρε την απόφαση να εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού και επέστρεψε στο Λευκοχώρι για να την υλοποιήσει.

Όμως οι διαρρήκτες τον είχαν προλάβει!

Είχαν μπει μέσα και αφαίρεσαν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, όπως την κουζίνα, το ψυγείο και την τηλεόραση, όλα τα έπιπλα, όπως κρεβάτια, στρώματα, α σεντόνια και γενικότερα τα κλινοσκεπάσματα.

Δεν γλίτωσαν ούτε τα ποτήρια και τα πιάτα, ούτε τα εργαλεία της αποθήκης, ούτε πολλά άλλα αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι.

Ρήμαξαν ακόμα και τους σωλήνες από το λεβητοστάσιο, είχαν σηκώσει και το λέβητα, που φαίνεται πως δεν πρόλαβαν να τον πάρουν και έμεινε εκεί.

Οι κλέφτες πήραν ακόμα και την κεντρική πόρτα και τα τζάμια από τα παράθυρα του σπιτιού!

Σχετικές ειδήσεις