ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αλεξανδρούπολη: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη διακινητών

Αλεξανδρούπολη: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη διακινητών

Ανεπιτυχώς επιχείρησαν να διαφύγουν της σύλληψης από αστυνομικούς στον Έβρο δύο διακινητές, ένας 43χρονος υπήκοος Ρουμανίας και ένας 17χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, οι οποίοι μετέφεραν με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο, με ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, συνολικά 21 παράτυπους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 43χρονο οδηγό σε σημείο της Εγνατίας Οδού μεταξύ Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, αλλά συνέχισε την πορεία του προς τον όμορο νομό Ροδόπης όπου, λίγα μέτρα μετά ακινητοποίησε το όχημα και αποβίβασε πέντε από τους παράτυπους μετανάστες. Στη συνέχεια και προσεγγίζοντας τον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής, ακινητοποίησε και πάλι το φορτηγό προσπαθώντας να διαφύγει, ενώ και ο 17χρονος συνοδηγός προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει για τον 17χρονο και το αδίκημα της αντίστασης.

Σχετικές ειδήσεις