ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 41χρονου για 19 κλοπές από αυτοκίνητα

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 41χρονου για 19 κλοπές από αυτοκίνητα

Δεκαεννέα υποθέσεις που αφορούσαν κλοπές σε αυτοκίνητα στο Ηράκλειο εξιχνίασε η αστυνομία με τη σύλληψη ενός 41χρονου υπήκοου Τυνησίας που κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι ο 41χρονος αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 24χρονου, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα αντικείμενα που αφαίρεσε από το αυτοκίνητο -τα οποία επιστράφηκαν στο δικαιούχο- όπως και διαρρηκτικά εργαλεία (3 φακοί, γάντι, μεταλλικό αντικείμενο κ.α.), που κατασχέθηκαν.

Από την έρευνα και την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 41χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο 2016 έως και σήμερα, είχε διαπράξει συνολικά 19 κλοπές, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου αποσπώντας χρήματα, ραδιο-cd ηχεία κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις