ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στην Αχαΐα: Τον πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι

Έγκλημα στην Αχαΐα: Τον πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι

Δεν τα κατάφερε τελικά και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα από τον πυροβολισμο που δέχθηκε το θύμα.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (22/11/2016) στα Καμίνια Πατρών όταν ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε - πιθανότατα με καραμπίνα - έναν Βούλγαρο στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, το θύμα που έφερε τραύματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε με ειδική μονάδα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη με τους γιατρούς να δίνουν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης, διατηρώντας την ψυχραιμία του, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο με κατεύθυνση την Πάτρα και διέφυγε αρχικά από το σημείο.

Ο ηλικιωμένος δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα έξω από τη ΔΕΥΑΠ Πατρών στην Ακτή Δυμαίων μέσα στο αστικό λεωφορείο το οποίο πήρε για να διαφύγει έχοντας ξεφορτωθεί το όπλο.

Το όπλο ο δράστης το έχει αφήσει στο σημείο στη συμβολή των οδών ΠΕΟ Πατρών Πύργου και Μακεδονομάχου Αθ. Χριστοδουλόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο δράστης φέρεται να νοίκιαζε στο θύμα, ξύλινο παράπηγμα στο οποίο διέμενε στην περιοχή, ωστόσο ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του, τραυματίζοντας με κυνηγετικό όπλο, τον αλλοδαπό στο κεφάλι.

Ο 77χρονος κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ όσον αφορά στα αίτια του εγκλήματος, είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας.

Σχετικές ειδήσεις