ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γιώργος Γεωργίου: Τα συγκινητικά λόγια για την ασθένεια του γιου του (vid)

Γιώργος Γεωργίου: Τα συγκινητικά λόγια για την ασθένεια του γιου του (vid)

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του γνωστού αθλητικογράφου Γιώργου Γεωργίου.

Ο 35χρονος γιος του, Τάσος Γεωργίου, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, χτυπημένος από μία σπάνια και ανίατη ασθένεια.

Ο Γιώργος Γεωργίου, δύο χρόνια πριν, είχε μιλήσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την ασθένεια με την οποία έδινε μάχη ο Τάσος για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

«Όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. "Αταξία του Φρίντριχ" λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

Η περιγραφή του Γιώργου Γεωργίου συγκλονίζει. Όπως είχε αποκαλύψει, μετά την γνωστοποίηση της αρρώστιας άσπρισαν τα μαλλιά του και έχασε τα δόντια του από τη στενοχώρια. «Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου».

Σχετικές ειδήσεις