ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι

Μια νεκρή γυναίκα κι ένας άνδρας που χαροπαλεύει είναι τα θύματα του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε σήμερα στο Περιστέρι.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/02), μετά την επίθεση που δέχθηκε ζευγάρι στο σπίτι του, στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι.

Ήταν γύρω στις 02:30 όταν δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο κατοικίας στην οδό Ολύμπου 23 και πυροβόλησαν ένα ζευγάρι Αλβανών που κατοικεί εκεί, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικές καθώς όπως έγινε γνωστό, οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στο κεφάλι την άτυχη 50χρονη γυναίκα ενώ τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο τον 27χρονο γιο της στο πρόσωπο.

Οι εισβολείς δεν πείραξαν την 17χρονη κόρη του ζευγαριού.

Οι δύο βαρύτατα τραυματίες διακομίσθηκαν στο «Αττικό» νοσοκομείο, όπου η γυναίκα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το 50χρονο σύζυγό της.

Η Αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο, εξετάζει την πιθανότητα κίνητρο του άγριου εγκλήματος να είναι η ληστεία.

Το σημείο έχει αποκλειστεί και διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες στο χώρο του εγκλήματος ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχετικές ειδήσεις