ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Αυτός είναι ο λόγος που ο Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον υπάλληλό του

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Αυτός είναι ο λόγος που ο Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον υπάλληλό του

Σοκ από το άγριο έγκλημα υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο – Δράστης γνωστός Παραολυμπιονίκης και ιδιοκτήτης του πρακτορείου - «Τον σκότωσα για μία γυναίκα» φέρεται να είπε στις Αρχές.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Στυγερή δολοφονία που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους. Δράστης γνωστός Παραολυμπιονίκης που έχει χαρίσει στην ελληνική εθνική ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις και θύμα ένας υπάλληλός του, ο οποίος έπεσε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (23/03/2017) σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος. Ο συναγερμός στην Αστυνομίας σήμανε όταν ακούστηκε πυροβολισμός μέσα από το πρακτορείο. Κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έντρομοι να δουν τι συνέβη. Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο. Εκεί, οι αστυνομικοί είδαν κατεβασμένα τα ρολά του πρακτορείου. Αφού μπήκαν στο χώρο εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα. Ήταν ο υπάλληλος του πρακτορείου, ο οποίος όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες, δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι. Δράστης ο γνωστός Παραολυμπιονίκης.

egklima4

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν αρχικά λόγο για εισβολή δύο ένοπλων στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, με σκοπό τη ληστεία, ωστόσο λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δράστη. Ο 39χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο υπάλληλό του με πυροβόλο όπλο, έπειτα από έντονο επεισόδιο. Υποστήριξε στις Αρχές ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος του καβγά των δύο ανδρών που κατέληξε στην τραγωδία ήταν μια γυναίκα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις