ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Φρίκη: Αυτή είναι η δικαιολογία του πατέρα - δολοφόνου της 6χρονης

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Φρίκη: Αυτή είναι η δικαιολογία του πατέρα - δολοφόνου της 6χρονης

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Όλες οι ειδήσεις: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Η 6χρονη Στέλλα Εικοσπεντάκη, η οποία εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (27/04/2017) από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ήταν μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν η σορός του κοριτσιού βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Οι Αρχές έστρεψαν από την πρώτη στιγμή την προσοχή τους στον πατέρα της μικρής, ο οποίος από την εύρεση του πτώματος κι έπειτα θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος, καθώς είχε πέσει σε αντιφάσεις με βάση τις καταθέσεις που είχε δώσει.

Τελικά ο άνδρας, λίγο μετά την εύρεση του πτώματος της 6χρονης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή».

Μάλιστα πρόβαλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις