ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λήξη συναγερμού στο Μεταξουργείο: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι (vid)

Λήξη συναγερμού στο Μεταξουργείο: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι (vid)

Συνελήφθη μετά από επιχείρηση ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας ο 30χρονος άνδρας ο οποίος είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Αχιλλέως, στο Μεταξουργείο

Άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβαν και μία γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων στην όδο Λένορμαν.

Ο άνδρας ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι αλβανικής υπηκοότητας, βγήκε άοπλος από το σπίτι και παραδόθηκε στους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν ζώσει ολόκληρη την περιοχή ενώ το όπλο με το οποίο ήταν ταμπουρωμένος, βρέθηκε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας. Αυτή την ώρα ο πρωταγωνιστής του θρίλερ οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα μαζί με μια κοπέλα με την οποία, κατά πληροφορίες, έχει σχέση και ήταν μαζί του στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που συνελήφθη, συνεπλάκη έξω από το σπίτι του με άλλους τρεις, οι οποίοι τον χτύπησαν. Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και κατέβηκε με ένα όπλο για να τους απειλήσει.

Την ώρα εκείνη όμως, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που πήγαινε να ελέγξει καταγγελία για κλοπή. Ο ένοπλος, μόλις είδε τους αστυνομικούς έτρεξε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν πιθανότατα μεθυσμένος.

Ιδιοκτήτρια καφέ που είναι κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας ανέφερε πως ο δράστης την απείλησε με το όπλο, η οποία οδηγήθηκε στην αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Διαβάστε εδώ το χρονικό του περιστατικού

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις