ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Τι έγραφε το νέο SMS που έστειλαν οι δράστες στην οικογένεια του επιχειρηματία

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Τι έγραφε το νέο SMS που έστειλαν οι δράστες στην οικογένεια του επιχειρηματία

Μετά από 20 ημέρες «σιγής» οι απαγωγείς του επιχειρηματία επανήλθαν με νέο μήνυμα SMS -Σημάδια συγκρατημένης αισιοδοξίας από την αστυνομία την τελευταία εβδομάδα στην υπόθεση απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ

Οι απαγωγείς για περίπου τρεις εβδομάδες, από τις αρχές Αυγούστου και μετά, δεν είχαν επικοινωνήσει με την οικογένεια γεγονός που είχε ανησυχήσει ιδαιτέρως τις Αρχές.

Την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο, επανήλθαν και πάλι μέσω sms από κινητό τηλέφωνο που ανήκει σε άτομο-«φάντασμα» και είναι εξόχως δύσκολο να εντοπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς εμμένουν στις αρχικές τους απαιτήσεις για τα... λύτρα, αν και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες θα καταλάβουν πώς η οικογένεια έχει εξαντλήσει τις δυνάμεις της όσον αφορά στη συγκέντρωση χρημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Πλέον συμπληρώθηκαν πέντε ολόκληροι μήνες ομηρείας με τους συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη που έχουν αναλάβει τη διαπραγμάτευση να προσπαθούν ακόμα να πείσουν τους απαγωγείς ότι το ποσό που ζητάνε (από 50 έως 70 εκατομμύρια ευρώ) είναι αδύνατο να συγκεντρωθεί.

Από την πλευρά της η Αστυνομία προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν πιο λεπτούς χειρισμούς, προκειμένου να μην κινδυνέψει ο όμηρος. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι οι απαγωγείς τον κρατάνε στην Κρήτη και ότι ήταν από την αρχή αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι για απαγωγή μακράς διάρκειας.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο μήνυμα που είχαν στείλει πάλι από κινητό αγνώστου προελεύσεως ήταν εξόχως υβριστικό...

Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα Πατρίς, την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία έλαβε ταχυδρομικώς μια επιστολή.

Πρόκειται για μια νέα απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αφού στην επιστολή έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει η εφημερίδα, πρόκειται για κείμενο λίγων γραμμών που δείχνει τον γραφικό χαρακτήρα του απαχθέντος.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Σχετικές ειδήσεις