ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Είχαν μετατρέψει σπίτι σε οίκο ανοχής!

Ηράκλειο: Είχαν μετατρέψει σπίτι σε οίκο ανοχής!

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο και «έκλεισαν» το ...σπίτι - Μια 56χρονη Γεωργιανή έκλεινε τα ραντεβού για ερωτικές συνευρέσεις με τρεις Ρωσίδες.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, το βράδυ της Τετάρτης (30/8), στην πόλη του Ηρακλείου, διενεργήθηκε έλεγχος σε οικία, όπου διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί παράνομα οίκος ανοχής.

Συνελήφθη, 56χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενη για το αδίκημα της διευκόλυνσης ακολασίας, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών γυναικών, υπηκόων Ρωσίας ηλικίας 31, 34 και 42 ετών, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι η 56χρονη προγραμμάτιζε, η ίδια ραντεβού, για ερωτικές συνευρέσεις, των τριών γυναικών υπηκόων Ρωσίας, έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ ταυτόχρονα είχε μετατρέψει, την οικία της σε οίκο ανοχής.

Επιπλέον, σε βάρος της 34χρονης και της 42χρονης, θα εφαρμοστεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, διότι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις