ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σέρρες: Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας «θηλυκή συμμορία» που ξάφριζε σπίτια

Σέρρες: Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας «θηλυκή συμμορία» που ξάφριζε σπίτια

Πέντε γυναίκες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δύο ανήλικες, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για κλοπές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Πρόκειται για γυναίκες ηλικίας 39, 35, 21, 16 και 15 ετών, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ακόμη μια 15χρονη συνεργός της "ομάδας".

Συγκεκριμένα, η 39χρονη και η 35χρονη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαφύγουν από οικία, έχοντας αφαιρέσει ένα ασημένιο κόσμημα. Μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν και οι άλλες 3 γυναίκες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, από τις 18 έως τις 21 Φεβρουαρίου 2018, οι συλληφθείσες έχοντας διαφορετική σύνθεση μεταξύ τους, διέπραξαν με τη μέθοδο της απασχόλησης δύο κλοπές σε βάρος ατόμων και μία κλοπή από οικία στις Σέρρες, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοινες αξιόποινες πράξεις.

Σχετικές ειδήσεις