ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στα χέρια της Αστυνομίας οι ληστές της αντιδημάρχου Γλυφάδας

Στα χέρια της Αστυνομίας οι ληστές της αντιδημάρχου Γλυφάδας

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα (10/4) τρία νεαρά άτομα που έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι τρεις συλληφθέντες φέρεται να είναι οι δράστες της διάρρηξης που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο σπίτι της αντιδήμαρχου Γλυφάδας, Σάσας Πατεράκη.

Αφού έκαναν το σπίτι άνω κάτω αναζητώντας τη λεία τους, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα κι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Κατόπιν τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, οι κλέφτες ήταν μέσα στο σπίτι της την ώρα που επέστρεφε με την οικογένειά της. Άκουσαν τις φωνές της κι έφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι της κουζίνας, όπως πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το STAR, οι δράστες συνελήφθησαν πολύ κοντά στο σπίτι της αντιδημάρχου και σχεδόν επ’ αυτοφώρω, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και ορισμένα από τα κλοπιμαία της κ. Πατεράκη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται πιθανότατα για Έλληνες Ρομά, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο, Τετάρτη (11/4) στον Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις