ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Καμμένου για το βίντεο Χαϊκάλη

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Καμμένου για το βίντεο Χαϊκάλη

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής (21/12/2014) η συμπληρωματική κατάθεση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κ. Καμμένο ο εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένες διευκρινίσεις που σχετίζονται με τη χθεσινή κατάθεση του καταγγελλόμενου από τον Παύλο Χαϊκάλη Γ. Αποστολόπουλο.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους προσερχόμενος στο γραφείο του εισαγγελέα ο κ. Καμμένος είπε:«Έρχομαι στην Εισαγγελία γιατί χθες βράδυ (σ.σ. Σάββατο 20/12) επικοινώνησε μαζί μου ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης αναφέροντας μου την επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέσω. Του εξήγησα ότι έχω κώλυμα, επειδή θα πρέπει να παραλάβω το γιο μου από την Αμερικη και να καταθέσω τη Δευτέρα και το δέχτηκε».

«Σήμερα όμως το πρωί από τους δημοσιογράφους διέρρευσε η δυσαρέσκεια της Εισαγγελίας και με ειδοποίησε η συνήγορος μου Ελένη Τζούλη ότι θα πρέπει να καταθέσω τώρα, αλλιώς ο εισαγγελέας Ντογιάκος λέει ότι θα κλείσει η υπόθεση», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Καμμένος.

«Παράλληλα, υπήρξε διαρροή ότι το υλικό που είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι μονταρισμένο. Ο κ. Κικίλιας και ο διευθυντής των εγκληματολογικών με ενημερώνουν ότι το υλικό το κρατά ο κ. Ντογιάκος στο συρτάρι του. Αν αληθεύει, πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι παρότι είχε γίνει γνωστό ότι ο κ. Καμμένος θα προσερχόταν τη Δευτέρα, τελικά προσήλθε σήμερα.

Σχετικές ειδήσεις