ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Όλο το πόρισμα του εισαγγελέα για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Όλο το πόρισμα του εισαγγελέα για τις καταγγελίες Χαϊκάλη

Καμία απολύτως ανάμειξη τραπεζικού, επιχειρηματικού ή κυβερνητικού παράγοντα πίσω από τον Γ.Αποστολόπουλο στην υπόθεση των καταγγελιών περί απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη δεν προέκυψε σύμφωνα με τον εισαγγελέα Π.Παναγιωτοπουλο.

Όπως ρητά αναφέρεται στο 7σέλιδο πόρισμα του εισαγγελέα «από τα στοιχεία της δικογραφίας ουδόλως προέκυψε ότι όπισθεν του Γ.Αποστολόπουλου «κρύπτεται» ή υπάρχει οποιοδήποτε τραπεζικό ή επιχειρηματικό στέλεχος , πολιτικό κόμμα, η Κυβέρνηση ή οποιοσδήποτε κυβερνητικός παράγων.

Αντιθέτως, πιθανολογείται, ότι η δράση του Γ. Αποστολόπουλου δεν είχε πολιτικές προεκτάσεις ή πολιτικά κίνητρα, πιθανολογουμένου ακόμα ως αληθούς αυτού που αναφέρεται στην χωρίς όρκο εξέταση του τελευταίου ότι «προβόκαρε- προκαλούσε τον Π. Χαικάλη προκειμένου να διακριβώσει τα αληθινά κίνητρα για την ενασχόλησή του με την πολιτική και το κίνημα των ΑΝΕΛ καθώς και να διακριβώσει και το «ηθικό- πολιτικό χάλι» του, δηλαδή ως που θα μπορούσε να φτάσει ένας ενεργός πολιτικός σε κρίσιμες πολιτικές συγκυρίες για την Πατρίδα βάζοντας πάνω απ΄όλα ιδιοτελή συμφέροντα».

Page1
Page2
Page3

Page4
Page5
Page6
Page7

Σχετικές ειδήσεις