ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πειραιάς: Συνεχίζεται η δίκη για την κακοποίηση Αιγύπτιου εργάτη

Πειραιάς: Συνεχίζεται η δίκη για την κακοποίηση Αιγύπτιου εργάτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται την Τρίτη (31/03) η εκδίκαση της υπόθεσης του Αιγύπτιου εργάτη, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι υπέστη βασανισμό και κακοποίηση από τον εργοδότη του.

Ο Αιγύπτιος Ουαλίντ Ταλέμπ, είχε καταγγείλει ότι το καλοκαίρι του 2012, ο φούρναρης εργοδότης του και ο γιος του μαζί με δύο ακόμα άτομα, τον είχαν βασανίσει και κακοποιήσει.

Σήμερα Τρίτη, ο Ταλέμπ συνέχισε την κατάθεσή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, επαναλαμβάνοντας ότι ο εργοδότης του, του συμπεριφερόταν πάντα άσχημα και ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει το χρόνο που βασανίστηκε.

Την πρώτη μέρα της δίκης (10/03) ο Ταλέμπ είχε υποστηρίξει μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι εξαιτίας του ξυλοδαρμού του, εδώ και τρία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας στα μάτια και το πόδι του και ότι βρίσκεται συνεχώς σε καθεστώς τρόμου, που δεν του επιτρέπει να βγαίνει από το σπίτι του και παρακολουθείται από ειδικούς γιατρούς.

Η δίκη διεξάγεται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς έχουν συγκεντρωθεί μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων ενώ κατά τη διάρκειά της σημειώθηκαν περιορισμένης έκτασης εντάσεις με τους κατηγορούμενους και τους συνηγόρους τους να αποδοκιμάζονται από το ακροατήριο.

Σχετικές ειδήσεις