Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δώρα Ζέμπερη: Σήμερα η συμπληρωματική απολογία του δολοφόνου - Ονόματα ζητάει η οικογένεια (vid)

Newsbomb

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη (16/01), ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κατηγορούμενος αναμένεται να κατονομάσει τα τρία άτομα, που ανέφερε στο υπόμνημα που απέστειλε - μέσω φαξ - ως εγκεφάλους και ηθικούς αυτουργούς του στυγερού εγκλήματος, συγκεκριμένα έναν μεγαλοδικηγόρο-πρώην βουλευτή και δύο αστυνομικούς στο Μεταγωγών.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, σε αυτά που λέει ο κατηγορούμενος δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις και εκφράζοντας την προσωπική του άποψη είπε ότι αυτά που λέει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δεν ευσταθούν.

Τι ζήτησε ο δικηγορός της μητέρας

Χθες, αναπαράσταση της άγριας δολοφονίας αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων ζήτησε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού επισκέφθηκε τη Δευτέρα (15/01) τον αρμόδιο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και παρέδωσε έναν μακροσκελή κατάλογο με ερωτήματα που ζητά να απαντηθούν από τον καθ' ομολογία δολοφόνο της κόρης της, Δώρας.

Ο Σοροπίδης με τις τελευταίες «αποκαλύψεις» του, στις οποίες εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές, ή ηθικούς αυτουργούς, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη και για το λόγο αυτό ζητεί: α) αναπαράσταση για το τραγικό συμβάν και β) άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.

Επίσης η οικογένεια ζητεί από τον δολοφόνο να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του, να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα, εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.