ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Την ενοχή του παιδεραστή με το βαν πρότεινε ο εισαγγελέας

Την ενοχή του παιδεραστή με το βαν πρότεινε ο εισαγγελέας

Τηνενοχή του 42χρονουπου είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω στον Κορυδαλλό τον Μάρτιο του 2015 να επιβιβάζει στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο είχε προσεγγίσει μέσω facebook, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του ΜικτούΟρκωτού Εφετείου.

«Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος, όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία. Μόνο κακό κάνει. Ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, κι αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργήσει αλλά προβλήματα, είπε ο εισαγγελέας και πρότεινε την ενοχή του του για την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου, αλλά και για τους βιασμούς μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο, που αποκαλύφθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Διαβάστε επίσης: Το προφίλ του 40χρονου παιδεραστή και οι ανατριχιαστικοί διάλογοι

«Ο κατηγορούμενος δεν αστειεύεται, χτυπάει. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός, ενώ αίσθηση προκάλεσαν για ακόμη μια φορά οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου ότι δεν είχε πρόθεση να αποπλανήσει το 13χρονο αγόρι και ότι τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος συνευρέθησαν ερωτικά μαζί του με τη θέλησή τους!

«Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών.Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος» είπε ο κατηγορούμενος.

Αναμένεται η απόφαση της έδρας.

Σχετικές ειδήσεις