ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην ορκωμοσία του Προέδρου Τραμπ

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην ορκωμοσία του Προέδρου Τραμπ

Ο Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής κ. Δημήτριος έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, η οποία ως γνωστόν θα γίνει στο Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον.

Σήμερα Πέμπτη 19 του μηνός ο Σεβασμιότατος θα τιμηθεί στη διάρκεια επίσημης δεξίωσης την οποία διοργανώνει η Οργάνωση «Ελληνική Πρωτοβουλία» κατά την οποία θα επιδοθεί σε στελέχη της Ελληνορθόδοξης Πίστης το Μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου, το οποίο είναι η ύψιστη τιμή που απονέμεται από μέρους της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος θα είναι ανάμεσα στους επισήμους που θα παρευρεθούν στις επίσημες εκδηλώσεις της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου κ. Ντόναλντ Τραμπ στην επίσημη Προεδρική Εξέδρα στο Καπιτώλιο.

Το πρωί του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου θα συμμετάσχει στην Εθνική Ακολουθία Προσευχής για τον νέο Πρόεδρο στον Εθνικό Καθεδρικό Ναό της Ουάσιγκτον

Την Κυριακή 22 του μηνός θα προστεί της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Ουάσιγκτον.

Σχετικές ειδήσεις