ΕΘΝΙΚΑ

Kατάρριψη τουρκικού F-16: Ποιος είναι ο Έλληνας πιλότος που κατηγορούν οι Τούρκοι

Kατάρριψη τουρκικού F-16: Ποιος είναι ο Έλληνας πιλότος που κατηγορούν οι Τούρκοι

Αντί να παραδώσουν το δολοφόνο του Κώστα Ηλιάκη ζητούν αποζημίωση από την οικογένεια του Έλληνα χειριστή

Στη φωτογραφία ο Τούρκος πιλότος F-16 Χαλί Ιμπραήμ. Είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Έλληνα χειριστή Κώστα Ηλιάκη σε αερομαχία ανοιχτά της Κρήτης. Αν το έκανε από ηλιθιότητα ή σκόπιμα διερευνάται. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν σκοπιμότητα.

Ο Τούρκος χειριστής όχι μόνο δολοφόνησε τον Ηλιάκη ,αλλά στη συνέχεια αρνήθηκε να ανέβει σε ελληνικό ελικόπτερο Super Puma το οποίο έφθασε πρώτο για να τον παραλάβει από πετρελαιοφόρο πλοίο το οποίο έπλεε στη περιοχή. Αρνήθηκε τραβώντας πιστόλι εναντίον του πληρώματος της ΠΑ!

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση Καραμανλή τότε, με ΥΕΘΑ το Βαγγέλη Μεϊμαράκη έδωσαν εντολή στη στρατιωτική ηγεσία να “παραδοθεί ο Τούρκος στους δικούς του”! Για να μην πολυλογούμε ...αυτοκτονήσαμε και τώρα οι πρωταθλητές του θράσους Τούρκοι μας ζητούν ...Έλληνα πιλότο που υποστηρίζουν ότι κατέρριψε δικό τους το 1996!

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά:

  • Καμία κατάρριψη δεν έχει γίνει επισήμως το 1996 και μέχρι την “κατάρριψη” του Ηλιάκη. Η Ελλάδα δεν έχει δεχτεί τέτοια εκδοχή για τη πτώση του τουρκικού F 16 και η Άγκυρα επισήμως δεν το έχει πει! Εκμεταλλεύεται τον πόνο των παιδιών του νεκρού Τούρκου και που και που θρασύδειλα κάποιος υπουργάκος του Ερντογάν πετάει...υποννούμενα. Αν έχουν στοιχεία ότι τους καταρρίψαμε αεροσκάφος ας βγουν να το πουν πρώτα απ΄ όλα στη δική τους κοινή γνώμη! Και να εξηγήσουν γιατί έκαναν...τουμπεκί! Τελεία και παύλα...
  • Είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά τον Έλληνα χειριστή που οι Τούρκοι εμπλέκουν στην υπόθεση υποστηρίζοντας ότι κατέρριψε τουρκικό F 16 .΄Ηταν χειριστής Mirage 2000 στην Τανάγρα όταν τον γνώρισα ,λίγο μετά από την αερομαχία στο βορειοανατολικό Αιγαίο που κατέληξε στη πτώση του διθέσιου τουρκικού F 16. Άνθρωπος χαμηλών τόνων όπως όλοι οι πιλότοι μαχητικών,κλειστός χαρακτήρας αρκέστηκε να μου απαντήσει όταν τον ρώτησα τι είχε γίνει,πως ότι είχε να πει το είπε στη υπηρεσία. Πλήρωσε πανάκριβα αυτά τα σενάρια και ο ίδιος και η οικογένειά του με μεγάλες ταλαιπωρίες. Αυτά τα αναφέρω για τα “μαμουνια” της ελληνικής “δημοσιογραφίας” που κατά καιρούς έσπευσαν με ρεπορτάζ τους να τροφοφοτήσουν τα τουρκικά σενάρια περί κατάρριψης! Αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες . Προσωπικές για το πιλότο και εθνικές βεβαίως.
  • Ο μοναδικός πιλότος που θα έπρεπε να καταζητείται για να δικαστεί και να καταδικαστεί είναι ο κύριος της φωτογραφίας. Ο Χαλί Ιμπραήμ. Δολοφόνος που δεν τήρησε ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες τιμής στο πεδίο μάχης. Σκότωσε άνανδρα και ύπουλα συνάδελφό του πιλότο. Αυτός θα πρέπει να μην κοιμάται ήσυχα κι όχι ο Έλληνας χειριστής που το 1996 έκανε το καθήκον του.

Αυτά για να μην τρελαθούμε τελείως!

Πηγή: militaire.gr

Σχετικές ειδήσεις