ΕΘΝΙΚΑ

Βίτσας: Το προσφυγικό δεν είναι όπλο στα χέρια του καθενός

Βίτσας: Το προσφυγικό δεν είναι όπλο στα χέρια του καθενός

«Το προσφυγικό και οι προσφυγικές ροές δεν είναι όπλο στα χέρια του καθενός, είτε της Τουρκίας, είτε οποιουδήποτε άλλου» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο Δημήτρης Βίτσας όταν κάποιος μεταχειρίζεται το προσφυγικό ως όπλο, ακόμα και στη ρητορική του «κάνει πολύ άσχημα και όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για άλλο πράγμα».

«Τέτοιου είδους απειλές δεν πρέπει να εκστομίζονται ακόμα και όταν έχεις μπροστά σου δημοψήφισμα, όταν έχεις μπροστά σου εκλογές και θέλεις κάτι να πετύχεις» πρόσθεσε.

Σημείωσε παράλληλα πως υπάρχει και ένα δεύτερο ζήτημα που αφορά τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι πρέπει να αντιληφθούν ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι τα σύνορα της Ελλάδας ώστε να υπάρξει μια ενιαία στάση αντιμετώπισης του προσφυγικού.

«Δεν το κάνουν πάντα, δεν το κάνουν παντού και με την πληρότητα την οποία πρέπει. Η Ελλάδα έχει σώσει την τιμή και την ανθρωπιά όλου του κόσμου και αυτό είναι παραδεκτό απ' όλους» παρατήρησε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις