ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρά τα όπλα της δολοφονίας του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Καθαρά τα όπλα της δολοφονίας του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της εν ψυχρώ δολοφονίας του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού «δείχνουν» σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το καλάσνικοφ και το εννιάρι πιστόλι τύπου glock δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ενέργεια.

Αυτό σημαίνει, όπως λένε οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο η δολοφονία να είναι έργο τρομοκρατών και το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου που σχεδίασαν έγκλειστοι αρχινονοί και εκτέλεσαν συνεργοί τους.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι αδίστακτοι δράστες οι οποίοι "γάζωσαν" από απόσταση μισού μέτρου με περισσότερες από 40 σφαίρες το τζιπ του Αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού στον οικισμό Κουβέλα Στυλίδας, ήταν πιθανότατα τρεις.

Οι δολοφόνοι είχαν παρακολουθήσει εδώ και ημέρες τις κινήσεις του 47χρονου σωφρονιστικού, πατέρα δύο παιδιών και έτσι έστησαν την ενέδρα θανάτου έξω από το σπίτι της μητέρας του, όπου βρίσκεται σε ερημική περιοχή.

2249694

Στο σημείο της δολοφονίας πήγαν χθες κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής, του τμήματος ανθρωποκτονιών και της σήμανσης από την Αθήνα, τα οποία ερεύνησαν την περιοχή. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού, για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δολοφόνων. Ο αρχιφύλακας υπηρετούσε τα τελευταία πέντε χρόνια στο Δομοκό, όπου είχε μετατεθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σχετικές ειδήσεις