ΕΛΛΑΔΑ

«Την πείραζαν και την έβριζαν» καταγγέλλει ο πατέρας της 22χρονης

«Την πείραζαν και την έβριζαν» καταγγέλλει ο πατέρας της 22χρονης

Στο αυτόφωρο με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οδηγήθηκε η 22χρονη που τραυμάτισε χθες το απόγευμα με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της, στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη - Τι υποστηρίζει ο πατέρας της

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

Συγκλονίζει η χθεσινή επίθεση με μαχαίρι 22χρονης σε συμμαθήτριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, η οποία φέρεται να έχει πέσει θέμα bullying.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη είναι από φτωχή οικογένεια και μένει σε σπίτι χωρίς ρεύμα, ενώ στη διάρκεια της χθεσινής της κατάθεσης στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ήταν συνεχώς τρομαγμένη και ξέσπαγε σε λυγμούς. Υποστήριξε ότι οι συμμαθήτριές της την πείραζαν διαρκώς, ενώ ήταν δέκτης άσχημων συμπεριφορών όταν επέστρεφε στο σπίτι της.

Πηγές από την Ασφάλεια ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι οι συνθήκες αυτές τις οποίες βίωνε η 22χρονη, φαίνεται να έχουν διαταράξει τον ψυχικό της κόσμο, ενώ η ίδια είχε εμπλακεί και πέρυσι σε ανάλογο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σχολείο.

Μάλιστα για τον λόγο αυτόν βρισκόταν σε επιτήρηση από τους καθηγητές της, ενώ είχε κληθεί και κοινωνικός λειτουργός προκειμένου να προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στην 22χρονη.

Στη σημείο όπου σημειώθηκε χθες το τραγικό περιστατικό βρέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία, όπως εκτιμούν από την Ασφάλεια, τα πήρε από το σπίτι της.

Οι τρεις κοπέλες που τραυματίστηκαν στα χέρια- οι δύο αλβανικής καταγωγής ηλικίας 20 και 21 ετών και μία Ελληνίδα 20 ετών- στις καταθέσεις τους αρνήθηκαν ότι είχαν κάποιο πρόβλημα με τη συμμαθήτριά τους και χαρακτήρισαν ανεξήγητη τη στάση της, προσθέτοντας ότι δέχθηκαν την επίθεση απρόκλητα.

Συγκλονιστικές είναι μαρτυρίες των γονιών της 22χρονης, οι οποίοι αναφέρουν ότι το παιδί τους είχε πέσει θύμα bullying.

Τι αναφέρουν οι γονείς της 22χρονης

Έξω από τα δικαστήρια Πειραιά ο πατέρας της μαθήτριας, Γιώργος Κοσίδης δήλωσε ότι η 22χρονη οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη, καθώς οι συμμαθητές της την πείραζαν και την έβριζαν, ενώ της απέδιδαν χαρακτηρισμούς για τα ρούχα που φορούσε. Παράλληλα, ο κ. Κοσίδης τόνισε ότι είχαν μιλήσει με τους καθηγητές της για να τη δει ψυχολόγος, ο οποίος είχε πει ότι είναι μια χαρά.

«Την κορόιδευαν και την έβριζαν τα παιδιά στο σχολείο» υποστήριξε και η Ελισάβετ Κοσίδη, μητέρα της 22χρονης, στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Τα κορίτσια που μαχαίρωσε η κόρη μου της είχαν επιτεθεί στο παρελθόν» ισχυρίστηκε η μητέρα της 22χρονης ενώ πρόσθεσε ότι δεν είχε παρέες και φιλίες και δεν ήθελε να βγαίνει βόλτες.

Αναφερόμενη σε περιστατικό στο παρελθόν, η κ. Κοσίδου ανέφερε ότι «χτύπησαν το παιδί μου ενώ ήταν εγχειρισμένο».

Σχετικές ειδήσεις