Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη κινητοποιήσεις για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (photos & videos)

Newsbomb

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις στον Κορυδαλλό με αφορμή την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των Φυλακών.

Από νωρίς το πρωί οι οι δρόμοιο γύρω από τις φυλακές Κορυδαλλού είναι κλειστοί, με την αστυνομία να έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις οδούς Σολωμού, Χοζοβιωτίσσης, Νικηφορίδη και Γρηγορίου Λαμπράκη.

dyo

Έξω από τις φυλακές έχει συγκεντρωθεί ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, την ίδια στιγμή που στο ισόγειο του Δημαρχείου Κορυδαλλού έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι και φορείς της πόλης καθώς επίσης και βουλευτές της Β΄Πειραιά με το σύνθημα τους να είναι: «Όχι στη δίκη της ΧΑ στον Κορυδαλλό»

Παράλληλα αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιείται από την «Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» στη διασταύρωση της λεωφόρου Λαμπράκη με την οδό Χρ. Σμύρνης (Γήπεδο Προοδευτικής).

ena

Στην κινητοποίηση συμμετέχει η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού και η ΑΔΕΔΥ η οποία κηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας (7:30-11:30 πμ) για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο στην οποία συμμετέχει η ΠΟΕ - ΟΤΑ και άλλα σωματεία εργαζομένων. Στη συνέχεια θα επιχειρηθεί να γίνει πορεία προς τις φυλακές Κορυδαλλού.

Nαυτεργατικά σωματεία πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη της Νίκαιας, ενώ αντιφασιστικό συλλαλητήριο διοργανώνεται και στο Κρατικό Νίκαιας.