ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - Κορίνθου έως και τις 09/05

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - Κορίνθου έως και τις 09/05

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν από σήμερα Δευτέρα (04/05) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, με αφορμή την εκτέλεση έργων ασφαλτόστρωσης στον ανισόπεδο κόμβο της Κινέττας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα είναι προσωρινή και πλήρης καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου έως και το Σάββατο (09/05), στα εξής οδικά τμήματα της περιοχής του Δήμου Μεγαρέων:

- Στον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τον Α/Κ Κινέττας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον Η/Κ Πανοράματος (χ/θ 53+500), μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών -Κορίνθου.

- Στο δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα του 160μ. πριν και μέχρι τη συμβολή της με την κάθετη οδό του ανισόπεδου κόμβου (χ/θ 56+600), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικές ειδήσεις