ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει η ομολογία του απάνθρωπου παιδοκτόνου

Σοκάρει η ομολογία του απάνθρωπου παιδοκτόνου

Πάγωσαν ακόμα και οι πιο έμπειροι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ με τα όσα ομολόγησε ο 27χρονος παιδοκτόνος.

Ο αμετανόητος 27χρονος, που τυφλωμένος, όπως αναφέρουν πηγές, από τη ζήλια, καθώς πίστευε ότι η μητέρα της Άννυ αγαπούσε περισσότερο το παιδί από τον ίδιο,δολοφόνησε το 4χρονο κορίτσι.

Με βλέμμα ψυχρό, ο 27χρονος δράστης, που αρνούνταν κατηγορηματικά ότι εμπλεκόταν στην εξαφάνιση της μικρής, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ που κυριολεκτικά πάγωσαν στο άκουσμα των ανατριχιαστικών λεπτομερειών.

Ο 27χρονος «πατέρας» ομολόγησε με ψυχραιμία ότι τεμάχισε το ίδιο του παιδί και χωρίς ίχνος μεταμέλειας, περιέγραψε στους αστυνομικούς τις λεπτομέρειες της πρωτοφανούς δολοφονίας.

Ρίγη προκαλούν τα λόγια του παιδοκτόνου, που ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο διάστημα η Άννυ ήταν άρρωστη, «είπα ψέματα στη γυναίκα μου, δεν ήθελα να θεωρήσει ότι δεν μπορώ να την φροντίσω και έπρεπε να κάνω κάτι για να την εξαφανίσω».

Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του για τη μοιραία ημέρα, μόλις συνήλθε από την επήρεια των ναρκωτικών, είδε το άψυχο σώμα της 4χρονης κόρης του στον καναπέ και φοβούμενος την αντίδραση της μητέρας, αποφάσισε να εξαφανίσει τη σορό του παιδιού με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο.

Τεμάχισε σε κομμάτια το παιδί του, έβρασε κάποια μέλη, ενώ άλλα τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και σε σακούλες απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους ότι ο δράστης, όπως ο ίδιος ομολόγησε, μαγείρεψε τα μέλη, ρίχνοντας μέσα στην κατσαρόλα λαχανικά, μπαχαρικά και ρύζι, ώστε όταν θα τα πετούσε στα σκουπίδια να φαίνονται ότι είναι κανονικό μαγειρεμένο φαγητό.

Πηγή της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗ ΑΝΥ

Σχετικές ειδήσεις