ΕΛΛΑΔΑ

Αιχμές για τη γιαγιά της Άννυ αφήνει ο δικηγόρος της μητέρας

Αιχμές για τη γιαγιά της Άννυ αφήνει ο δικηγόρος της μητέρας

«Ήδη εκκρεμεί ποινική δίωξη σε βάρος της μητέρας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το αν γνώριζε ή δεν γνώριζε, αν κάλυψε ή δεν κάλυψε. Οι αστυνομικές Αρχές και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής την άφησε ελεύθερη» τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυ.

Ο δικηγόρος της μητέρας της άτυχης 4χρονης κ. Σταύρος Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι από το μυαλό της μητέρας δεν πέρασε ποτέ ότι μπορεί ο πατέρας της Άννυ να είχε κάνει κακό στο παιδί. «Ήταν μπροστά σε συζητήσεις με τον πατέρα, που τον καλούσα να πει αν έχει συμβεί κάτι, έστω κατά λάθος, ότι πρέπει να το πει πριν το διαπιστώσουν οι Αρχές γιατί μετά δεν θα μπορέσει να πει ούτε κουβέντα», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος.

«Η μητέρα άφησε το παιδί για να το πάει στη μάνα του. Η μάνα του τού το παρέδωσε. Εάν η μάνα δεν μπορούσε να καταλάβει ποιον έχει γεννήσει ποιος θα έπρεπε να καταλάβει» διερωτήθηκε αναφερόμενος ο δικηγόρος αφήνοντας αιχμές για το ρόλο της γιαγιάς της Άννυ.

Παράλληλα ο δικηγόρος ανέφερε ότι ο πατέρας έδειξε τρομακτική ψυχραιμία την ώρα που σκότωσε το παιδί.

Ο παιδοκτόνος έδειξε μάλιστα ψύχραιμη συμπεριφορά προς όλους και σε όλα τα σενάρια που κατασκεύασε αλλά πολύ περισσότερο απέναντι στην μητέρα της μικρής.

Σχετικές ειδήσεις