ΕΛΛΑΔΑ

Κιάτο: Σε κωματώδη κατάσταση από ξυλοδαρμό 2χρονο αγοράκι (vid)

Κιάτο: Σε κωματώδη κατάσταση από ξυλοδαρμό 2χρονο αγοράκι (vid)

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού ενός 2χρονου αγοριού σε καταυλισμό Ρομά στο Κιάτο.

Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», το βράδυ του Σαββάτου (31/10), ύστερα από ξυλοδαρμό από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ Newsbomb.gr, η 22χρονη μητέρα Ρομά του άτυχου αγοριού, είχε κάνει ψευδή κατάθεση ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα. Όμως όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από έρευνα της αστυνομίας, ο 25χρονος πατέρας του παιδιού είναι κρατούμενος στις φυλακές Ναυπλίου.

Η μητέρα στην συνέχεια αποκάλυψε πως το 2χρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της, που μάλιστα τον τελευταίο καιρό έμεναν και μαζί. Το σκηνικό του ξυλοδαρμού εκτυλίχτηκε στο δρόμο προς τον καταυλισμό και όταν η μητέρα δεν δέχτηκε την απαίτηση του 23χρονου φίλου της να αφήσουν το αγοράκι να πραγματοποιήσει επαιτεία στους τριγύρω δρόμους.

Η μαρτυρίας της μητέρας σοκάρει, καθώς ο 23χρονος βάραγε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του το άτυχο αγοράκι αφήνοντας το σε κωματώδη κατάσταση. Φρικιαστικό είναι και το γεγονός πως το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί δυο μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Συγκλονισμένοι από το γεγονός της πρωτοφανoύς αυτής αγριότητας δηλώνουν και οι γιατροί που εξέτασαν το άτυχο αγοράκι.

Πηγή βίντεο: korinthostv.gr

Σχετικές ειδήσεις