ΕΛΛΑΔΑ

Με αυτό το μηχανάκι διέφυγε ο συζυγοκτόνος στην Χαλκιδική (photos + video)

Με αυτό το μηχανάκι διέφυγε ο συζυγοκτόνος στην Χαλκιδική (photos + video)

Η υπόθεση απαγωγής του 4χρονου Φοίβου από τον συζυγοκτόνο πατέρα του Λέσι Τζέημς, εξελίσσεται σε θρίλερ. Το μηχανάκι που χρησιμοποίησε για να διαφύγει από την περιοχή, ουσιαστικά βρέθηκε μια «ανάσα» από το σπίτι όπου σκότωσε την σύζυγό του.

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 4ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 34ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ - ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΥ

Το μηχανάκι εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/01/2016) και πλέον εξετάζεται λεπτομερώς από τις αρχές.

Σύμφωνα με το Seleo που έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες, η συγκεκριμένη περιοχή είχε ελεγχθεί από την πρώτη στιγμή από τις αστυνομικές αρχές, αλλά δεν είχε εντοπιστεί το μηχανάκι. Να επισημάνουμε ότι δίπλα στο μηχανάκι βρέθηκε και ένα ματωμένο αντρικό μπουφάν για το οποίο, όμως, οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη με βεβαιότητα εάν ανήκει στον Λέσι Τζέημς.

Τώρα οι αρχές εκτιμούν ότι ο 34χρονος αλβανικής καταγωγής ενδέχεται να αναζήτησε καταφύγιο «εκεί γύρω» για να αποφύγει τα αστυνομικά μπλόκα. Είναι μία ορεινή περιοχή σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του όπου το βράδυ της Τετάρτης (06/01/2016) σκότωσε την σύζυγό του μαχαιρώνοντάς της και απήγαγε τον έναν από τους δύο γιους τους.

lesi copy

Πλέον, για την αναζήτηση του 4χρονου γιου του Φοίβου έχει κινητοποιηθεί και η τοπική κοινωνία. Εθελοντές συνδράμουν στις αστυνομικές έρευνες.

Η τραγική αυτή υπόθεση έχει ραγίσει καρδιές στο πανελλήνιο!

arpagi

«Τρέμω για το εγγονάκι μου» λέει ο παππούς του 4χρονου παιδιού, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί! Σύμφωνα με πληροφορίες σε «κατάσταση σοκ» βρίσκεται και ο 6χρονος αδελφός του Φοίβου καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας του από τον πατέρα του...

Παρακολουθείστε τον τραγικό παππού...

Δείτε πως έγινε το φονικό και όλες τις πληροφορίες για τις εξελίξεις των ερευνών ΕΔΩ

Δείτε φωτογραφίες (πηγή Seleo) στην παραπάνω Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις