ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Τι υποστήριζε ο πεθερός της 37χρονης Ανθής Λινάρδου πριν βρεθεί δολοφονημένη

Κοζάνη: Τι υποστήριζε ο πεθερός της 37χρονης Ανθής Λινάρδου πριν βρεθεί δολοφονημένη

Έπεσε η αυλαία στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από το Βελβεντό που αγνοούνταν από το Σάββατο – Τι υποστήριζαν τα πεθερικά της πριν αποκαλυφθεί το άγριο έγκλημα

«Ήταν μια κυρία. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Συμμετείχε και στα κοινά και γενικά ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στην τοπική κοινωνία, αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Συγκλονίστηκα όταν έμαθα ότι έχει εξαφανιστεί», ανέφερε γνωστός της 39χρονης πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Από την άλλη, ο πεθερός της δήλωνε πως δεν πιστεύει ότι της έχει συμβεί κάτι κακό. «Δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Πιστεύω ότι δεν της έχει συμβεί κάτι. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Έφυγε με σπασμένο το πόδι. Δε μπορούσε να φύγει μόνη της. Δεν πήρε τίποτα μαζί της ούτε άφησε κάποιο σημείωμα. Δεν της άρεσε η ζωή εδώ και πιστεύω ότι έφυγε», λέει χαρακτηριστικά.

Δολοφονήθηκε από το σύζυγό της

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της 37χρονης φέρεται να την έπνιξε και στην συνέχεια να την έθαψε στο χωράφι όπου και βρέθηκε. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι η έκταση όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας είχε φρεζαριστεί πρόσφατα, πράγμα που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Αιτία του στυγερού εγκλήματος φέρεται να ήταν η παθολογική ζήλια του δράστη προς τη σύζυγό του.
Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σχετικές ειδήσεις