ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΟΚ στην Κοζάνη: Νεκρή η 37χρονη Ανθή - Τη δολοφόνησε ο σύζυγός της και την έθαψε σε χωράφι (pics)

ΣΟΚ στην Κοζάνη: Νεκρή η 37χρονη Ανθή  - Τη δολοφόνησε ο σύζυγός της και την έθαψε σε χωράφι (pics)

Με τον πιο τραγικό τρόπο πέφτει η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία αγνοούνταν από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από το Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της συνελήφθη και έχει ήδη ομολογήσει ότι δολοφόνησε την 37χρονη και την έθαψε σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

Ήταν μάλιστα αυτός ο οποίος έσπευσε να δηλώσει την εξαφάνισή της στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ και σε δηλώσεις του στον Τύπο δήλωνε άγνοια για την τύχη της γυναίκας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της 37χρονης φέρεται να την έπνιξε και στην συνέχεια να την έθαψε στο χωράφι όπου και βρέθηκε. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι η έκταση όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας ήταν φρεσκοοργωμένη, πράγμα που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Αιτία του στυγερού εγκλήματος φέρεται να ήταν η παθολογική ζήλια του δράστη προς τη σύζυγό του.

Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο.

Οι κάτοικοι του Βελβεντού είναι συγκλονισμένοι από την τραγική κατάληξη των ερευνών και σχολιάζουν τη μοιραία κατάληξη της υπόθεσης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του kozanimedia.gr, από τις έρευνες:

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο του kozan.gr τι λένε οι διασώστες που συμμετείχαν στις έρευνες, για τον εντοπισμό της γυναίκας στο χωράφι:

Τι έλεγε ο συζυγοκτόνος πριν βρεθεί νεκρή η 37χρονη

«Ήταν κάπως διαφορετική την τελευταία φορά που την είδα. Όταν γνωρίζεις κάποιον δέκα χρόνια τον καταλαβαίνεις. Εάν μου είχε πει κάτι, δε θα την άφηνα να φύγει», δήλωνε ο συζυγοκτόνος σε συνέντευξή του, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τις έρευνες της Αστυνομίας.

Μιλώντας στο kozanilife.gr, είχε πει ακόμα: «Η σύζυγός μου από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχε μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά βγήκε για ποτό. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα. Το πρωί διαπίστωσα ότι δεν είχε επιστρέψει, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα. Είχε κάταγμα στο πόδι, είχε βγάλει την Παρασκευή τον γύψο και ήταν με τον νάρθηκα. Βέβαια, έβγαλε και τον νάρθηκα, παρόλο που ο γιατρός της είπε να μην τον βγάλει μέχρι την Τετάρτη (αύριο δηλαδή) και περπατούσε με πατερίτσες».

Τι υποστήριζε ο πεθερός της 37χρονης Ανθή Λινάρδου πριν βρεθεί δολοφονημένη

«Ήταν μια κυρία. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Συμμετείχε και στα κοινά και γενικά ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα στην τοπική κοινωνία, αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Συγκλονίστηκα όταν έμαθα ότι έχει εξαφανιστεί», ανέφερε γνωστός της 39χρονης πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Από την άλλη, ο πεθερός της δήλωνε πως δεν πιστεύει ότι της έχει συμβεί κάτι κακό. «Δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Πιστεύω ότι δεν της έχει συμβεί κάτι. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Έφυγε με σπασμένο το πόδι. Δε μπορούσε να φύγει μόνη της. Δεν πήρε τίποτα μαζί της ούτε άφησε κάποιο σημείωμα. Δεν της άρεσε η ζωή εδώ και πιστεύω ότι έφυγε», λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις