ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Αυτή είναι η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών από τον Πειραιά που εξαφανίστηκε

Κοζάνη: Αυτή είναι η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών από τον Πειραιά που εξαφανίστηκε

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια της 37χρονης Α.Λ. στον Βελβεντό Κοζάνης, καθώς η ίδια δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το Σάββατο (09/01).

Η 37χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που έχει ύψος 1,70 και κοντά μαλλιά, εθεάθη για τελευταία φορά σύμφωνα με μάρτυρες την Κυριακή το πρωί να αγοράζει φρούτα. Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας του Βελβεντού με συμμετοχή σε διοικητικά συμβούλια συλλόγων.

«Ήταν κάπως διαφορετική την τελευταία φορά που την είδα. Όταν γνωρίζεις κάποιον δέκα χρόνια τον καταλαβαίνεις. Εάν μου είχε πει κάτι, δε θα την άφηνα να φύγει», σημειώνει ο σύζυγός της, ελπίζοντας να μην της έχει συμβεί κάτι κακό.

Μιλώντας στο KOZANILIFE.GR ο σύζυγός της είπε ακόμα: «Η σύζυγός μου από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχε μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά βγήκε για ποτό. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα. Το πρωί διαπίστωσα ότι δεν είχε επιστρέψει, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα. Είχε κάταγμα στο πόδι, είχε βγάλει την Παρασκευή τον γύψο και ήταν με τον νάρθηκα. Βέβαια, έβγαλε και τον νάρθηκα, παρόλο που ο γιατρός της είπε να μην τον βγάλει μέχρι την Τετάρτη (αύριο δηλαδή) και περπατούσε με πατερίτσες».

Να σημειώσουμε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο σύζυγος της 37χρονης αγνοούμενης στο KOZANILIFE.GR, ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την πληροφορία για την Κυριακή το πρωί, όπου κάτοικοι του Βελβεντού, ισχυρίζονται ότι την είδαν με μία σακούλα μανταρίνια. Eπίσης συμπλήρωσε ότι η σύζυγός του δεν έχει ξαναφύγει από το σπίτι και αυτό είναι που τον ανησυχεί περισσότερο.

Σχετικές ειδήσεις