ΕΛΛΑΔΑ

Αλέφαντος για ομοφυλόφιλους: «Αν έβγαινα πρωθυπουργός δρόμο αυτά!» (video)

Αλέφαντος για ομοφυλόφιλους: «Αν έβγαινα πρωθυπουργός δρόμο αυτά!» (video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις του Νίκου Αλέφαντου για το σύμφωνο συμβίωσης και τους ομοφυλόφιλους. Ο γνωστός προπονητής έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων αν και είχε το σθένος να καταθέσει ευθαρσώς την άποψή του.

Ο Νίκος Αλέφαντος, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2night Show" και τάχθηκε ευθέως κατά των ομοφυλοφίλων και του συμφώνου συμβίωσης, καθώς και του ενδεχόμενου υιοθεσίας παιδιών από γονείς του ιδίου φύλου.

«Αν πας με άντρα ο οποίος είναι που...ς, θα γίνεις κι εσύ ανώμαλος. Αυτός που πάει με άντρα... σχόλασε! Στο λέει ο Αλέφαντος, αποδεδειγμένα. Το ωραιότερο πράγμα στην ανθρωπότητα είναι ο άντρας με τη γυναίκα. Ποια συμβίωση των ομοφυλοφίλων; Η μεγαλύτερη αλητεία που γίνεται! Είσαι στον πάνω όροφο με το παιδί σου και τη γυναίκα σου και θα βλέπεις στον κάτω όροφο δύο που έρχονται να φιλιούνται στο στόμα; Τι είναι αυτοί ρε; Ποια δικαιώματα ρε; Τρελός είσαι; Δεν μπορείς να βγαίνεις έξω από το σπίτι σου και να βλέπεις δύο άντρες να φιλιούνται! Αν έβγαινα πρωθυπουργός δρόμο αυτά! Έτσι πρέπει! Να πηγαίνεις να παντρεύεσαι; Την ξεφτίλiσες την κοινωνία! Δεν τους πειράζουμε αλλά πρέπει να βγάλουμε νόμο να τους παντρεύουμε;», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέφαντος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Αλέφαντου

Σχετικές ειδήσεις