ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πάτρα: Θεία έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται και την βιντεοσκοπούσε

Σοκ στην Πάτρα: Θεία έβαζε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται και την βιντεοσκοπούσε

Ακόμα και οι αστυνομικοί έχουν σοκαριστεί από την υπόθεση που ήρθε στο φως αυτές τις ημέρες στην Πάτρα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΗΡΕ Η ΘΕΙΑ - ΤΕΡΑΣ - Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Παιδόφιλη θεία κατηγορείται ότι έβαζε την μόλις 8 ετών ανιψιά της να γδύνεται και κατόπιν να χαϊδεύεται μπροστά της ενώ ταυτόχρονα την βιντεοσκοπούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η 37χρονη έμενε αρκετά συχνά μόνη με το κοριτσάκι καθώς η μητέρα του και αδερφή της, έλειπε συχνά από το σπίτι και καλείτο να την προσέχει.

Αντί όμως να φροντίζει το παιδί, εκείνη ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις της, καθοδηγώντας το κοριτσάκι στο πως να θωπεύει τον εαυτό του ενώ την κατέγραφε με το κινητό της τηλέφωνο.

Η 37χρονη συνελήφθη με την κακουργηματική κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, αφού η αστυνομία ακολούθησε στοιχεία από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι είχαν κάνει λόγο για «περίεργη» συμπεριφορά της θείας.

Σημειώνεται ότι στο κινητό της συλληφθείσας βρέθηκε υλικό από τις βιντεοσκοπήσεις με την 8χρονη.

Σήμερα Παρασκευή (13/05), η 37χρονη πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών και βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή Πατρών την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου.

Μάλιστα με εντολή Εισαγγελέα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, το κοριτσάκι απομακρύνεται από την οικογένεια και προσωρινά θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας.

Τι υποστηρίζει η θεία

Η γυναίκα υποστηρίζει πως δεν θεώρησε πως έκανε κάτι κακό και πως το έκανε για πλάκα, και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε κάτι για να βλάψει την ανιψιά της την οποία και αγαπάει πολύ.

Σχετικές ειδήσεις