ΕΛΛΑΔΑ

Εμπόριο ναρκωτικών το κίνητρο του φρικτού εγκλήματος στα λιμανάκια Βουλιαγμένης

Εμπόριο ναρκωτικών το κίνητρο του φρικτού εγκλήματος στα λιμανάκια Βουλιαγμένης

«Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι αφού πολτοποίησαν το κεφάλι του θύματος, του έβαλαν φωτιά πιθανότατα ενώ ήταν ακόμη ζωντανός για να μην αναγνωρίζεται, ούτε από το πρόσωπο του, αλλά ούτε και από τα αποτυπώματα, αφού έκαψαν και τα δάχτυλα των χεριών του».

"Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι αφού πολτοποίησαν το κεφάλι του θύματος, του έβαλαν φωτιά πιθανότατα ενώ ήταν ακόμη ζωντανός για να μην αναγνωρίζεται, ούτε από το πρόσωπο του, αλλά ούτε και από τα αποτυπώματα, αφού έκαψαν και τα δάχτυλα των χεριών του

Τι λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία

«Οι αδίστακτοι δράστες γνώριζαν ότι ο 50χρονος ήταν σεσημασμένος και γι αυτό προσπάθησαν να "κρύψουν" την ταυτότητα του, δεν υπολόγισαν όμως τις δυνατότητες των εγκληματολογικών εργαστηρίων που μέσω των τατουάζ που είχε το θύμα, κατάφεραν τελικά να φθάσουν στην ταυτοποίηση του. Πιστεύουμε πίσω από την άγρια δολοφονία κρύβεται εμπόριο ναρκωτικών».

Αυτή είναι η εκτίμηση αξιωματικού της ασφάλειας Αττικής στο newsbomb.gr, ο οποίος προσπαθεί μαζί με τους συναδέλφους του να εξιχνιάσουν τη φρικτή δολοφονία που αποκαλύφθηκε στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης στις 15 του μηνός. Το θύμα, ήταν ναυτικός που δούλευε περιστασιακά στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και είχε απασχολήσει την αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών και παράνομη κατοχή καραμπίνας.

Τον 50χρονο αναγνώρισε ο αδελφός του μέσω των τατουάζ που είχε στο σώμα του, μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από την αστυνομία.

Ο 50χρονος είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος από ψαρά σε χωμάτινο δρόμο ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο Λιμανάκι Βουλιαγμένης.

Οι δολοφόνοι είχαν προκαλέσει στο θύμα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι πιθανότατα με πέτρα ή κάποιο άλλο αντικείμενο. Δίπλα στη σορό, οι αστυνομικοί εντόπισαν υπολείμματα σχοινιού και ταινίας συσκευασίας, τα οποία ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκαν από τους δολοφόνους για το δέσιμο του θύματος και τη μεταφορά του στη Βουλιαγμένη. Όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξερευνηθούν για αποτυπώματα και DNA που ενδεχομένως θα οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μετά την ταυτοποίηση του θύματος στρέφουν τις έρευνες σε κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών και στις πιάτσες τοξικομανών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι δεν θα αργήσει να εξιχνιαστεί το φρικτό έγκλημα με θύμα τον 50χρονο ναυτικό...

Σχετικές ειδήσεις