ΕΛΛΑΔΑ

Το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως, γιορτάζει τα 10 του χρόνια με εκπλήξεις και δώρα!

Το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως, γιορτάζει τα 10 του χρόνια με εκπλήξεις και δώρα!

Έχεις bonus; Έχεις ποτέ επιβραβευτεί για τις αγορές σου; Κάνεις τις συναλλαγές σου χρησιμοποιώντας την κάρτα σου; Τώρα ήρθε η στιγμή να επωφεληθείς διπλά!

Ο λόγος; Το Bonus της Alpha Bank, το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσεως, γιορτάζει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά, επιφυλάσσει εκπλήξεις και χαρίζει δώρα!

Πιο συγκεκριμένα, οι πόντοι προσφέρουν ευελιξία και οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να τους εξαργυρώνουν όποτε επιθυμούν σε 4.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και online σε επιλεγμένους συνεργάτες. Έτσι, τα οφέλη τους μεγιστοποιούνται, ανάλογα με την προσφορά και τις ανάγκες τους. Η συλλογή των πόντων μπορεί να γίνει σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και μέσα από άλλα τραπεζικά προϊόντα που διαθέτουν (προθεσμιακή με Bonus, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, προϊόντα bancassurance).

Κι αν κερδίσεις;
Ειδικότερα, με αφορμή τα 10 του χρόνια, το Bonus γιορτάζει και εξασφαλίζει κάθε μήνα εκπλήξεις, δώρα και υπηρεσίες από συνεργάτες του, ξεκινώντας με τον Κωτσόβολο τον Ιούνιο, συνεχίζοντας με τη Vodafone και τα Hondos Center τον Ιούλιο ενώ μέχρι το τέλος του έτους έχει προγραμματιστεί… ενδιαφέρουσα συνέχεια!

Η διαδικασία έχει ως εξής: Σε κάθε συναλλαγή σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα ο πελάτης συμμετέχει σε αυτόματη κλήρωση και ενημερώνεται από την απόδειξη, αν είναι ένας από τους εκατοντάδες τυχερούς των μεγάλων δώρων.

4.500.000 Bonus εξαργυρώσεις!
Το Πρόγραμμα όσο περνά ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό, μέσα από τις 4.500.000 Bonus εξαργυρώσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι πελάτες, κατά τα τελευταία 10 έτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο διάστημα αυτό, παραμένει πρώτο σε αναγνωρισιμότητα καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την αποδοχή του κοινού, ικανοποιώντας τόσο τις ανάγκες των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη συνδρομή των μεγάλων στρατηγικών του συνεργατών - AB Βασιλόπουλος, Aegean, BP, Vodafone, notos galleries, HERTZ, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, Κωτσόβολος- όπως και των μικρότερων (όσον αφορά στη συλλογή πόντων) Καλογήρου, Intersport, ΙΚΕΑ, PizzaHut, OdeonCinemas, T.G.I. Friday's, Advance Pharmacies, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop, Autovision, Cellier, Kiosky's, GANT, Lacoste, L'Occitane, EYΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, Zoulovits, κ.λπ.

Καλή τύχη!