ΕΛΛΑΔΑ

Φονική κακοκαιρία: Τέσσερις νεκροί από τη θεομηνία που σάρωσε τη χώρα - Αγνοείται οδηγός

Φονική κακοκαιρία: Τέσσερις νεκροί από τη θεομηνία που σάρωσε τη χώρα - Αγνοείται οδηγός

Ένας 77χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Βλαχιώτη Λακωνίας, μία 63χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα από το Πήδημα Καλαμάτας, ένας 90χρονος από τη Θουρία και μία 80χρονη γυναίκα από την Καλαμάτα τα θύματα της κακοκαιρίας - Εικόνες αποκάλυψης και εκατοντάδες προβλήματα σε ολόκληρη τη χώρα

Φονικό ήταν το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που «χτύπησε» τη χώρα με το ξεκίνημα του φθινοπώρου.

Συγκεκριμένα, τα θύματα της κακοκαιρίας είναι τέσσερα και συγκεκριμένα μία 63χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα από το Πήδημα Μεσσηνίας, μια 80χρονη γυναίκα στην Καλαμάτα, ένας 90χρονος από τη Θουρία καθώς και ένας 72χρονος βοσκός από τη Λακωνία η σορός του οποίου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο άτυχος 77χρονος εντοπίστηκε νεκρός 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του μέσα σε χείμαρρο.

Η άτυχη 63χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε υπόγειο κατοικίας στο χωριό Πήδημα. Η 80χρονη ανασύρθηκε νεκρή στην πόλη της Καλαμάτας από υπόγειο διαμέρισμα. Τέλος ένας 90χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Θουρία, το σπίτι του οποίου δεν είχε πλημμυρίσει με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι πέθανε από παθολογικά αίτια.

Στο σύνολο τους τα θύματα είναι ηλικιωμένοι και επρόκειτο για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμάτας που ζήτησε μάλιστα να κυρηχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπως και έγινε λίγες ώρες αργότερα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο διοικητήριο Μεσσηνίας με τη συμμετοχή κυβερνητικού κλιμακίου.

Στο μεταξύ αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού στη Λακωνία όταν 25 άτομα εγκλωβίστηκαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην περιοχή στον Άγιο Γεώργιο, μεταξύ Σκάλας - Βλαχιώτη στη Λακωνία, όταν ανέβηκε η στάθμη του ποταμού Ευρώτα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η περιοχή.

Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο Μεσσηνίας και Λακωνίας

Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας και της Λακωνίας, λόγω της θεομηνίας που έπληξε τους δύο νομούς το ξημέρωμα.

Στη Μεσσηνία έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

α) 222 χιλιόμετρο Νέου Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών- Τρίπολης- Καλαμάτας, στο ύψος του Αγίου Φλώρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και διεξάγεται από την παλαιά Ε.Ο. Καλαμάτας-Τρίπολης.

β) 1 χιλιόμετρο της Ε.Ο. Ασπροχώματος- Πύλου .

γ) 5 χιλιόμετρο Ασπροχώματος-Πύλου (είσοδος Μεσσήνης) γέφυρα Παμίσου.

δ) Επ. Ο. Αγίου Νικολάου-Τραχήλας.

Στο Νομό της Λακωνίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

α) 19 - 21,5 χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τάραψας - Μονεμβασιάς (Περιοχή Σκάλας) από τη γέφυρα του ποταμού Ευρώτα μέχρι την περιοχή Βλαχιώτη και παρακείμενων επαρχιακών και δημοτικών οδών.

β)13 χιλιόμετρο της Ε.Ο. Σκάλας-Γερακίου.

γ) 1 έως 1,3 χιλιόμετρο της Ε.Ο. Απιδέας- Αγίου Δημητρίου Ζάρακος.

δ) 1 έως 4 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βλαχιώτη - Γούβες.

Με δυσχέρεια διεξάγεται η κυκλοφορία από το 43 έως το 43,2 χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Σπάρτης - Αγίου Δημητρίου.

Τέλος αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον δρόμο Σπάρτης- Γυθείου.

Εκατοντάδες κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική σε Θεσσαλονίκη, Μεσσηνία και Λακωνία

Ενδεικτικό του μεγέθους της κακοκαιρίας είναι ότι το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί για απεγκλωβισμό και αντλήσεις υδάτων:

  • 550 κλήσεις στη Θεσσαλονίκη
  • 350 κλήσεις στη Μεσσηνία
  • 125 στη Λακωνία

Συνολικά σε ολόκληρη την Ελλάδα επιχειρούν 110 συνεργεία, 4 ομάδες ΕΜΑΚ, 4 ερπυστριοφόρα, 90 οχήματα της Πυροσβεστικής με 400 πυροσβέστες.

stoupa4

Σημειώνεται επίσης ότι στο τελευταίο 24ωρο διασώθηκαν:

  • 24 άτομα από τη Θεσσαλονίκη
  • 29 από τη Λακωνία
  • 21 άτομα από τη Μεσσηνία

Αποκλεισμένα τρία χωριά στον δήμο Ευρώτα

Αποκλεισμένα είναι τρία χωριά στον δήμο Ευρώτα και υπάρχουν πολλά προβλήματα από τη θεομηνία που έπληξε, περίπου στις 9:00, τη Λακωνία και ιδιαίτερα την περιοχή του δήμου Ευρώτα.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Ντία Τζανετέα, πρόκειται για τα χωριά Ταξιάρχες, Έλος και Λεήμονα στον κάμπο του δήμου Ευρώτα, ενώ πρόσθεσε ότι έχουν προκληθεί μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο και σε αγροτικές καλλιέργειες.

Η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι εκτός από τον ποταμό Ευρώτα υπερχείλισαν όλοι οι χείμαρροι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πλημμυρικά φαινόμενα, τα οποία εστιάζονται στη Σκάλα, το Βλαχιώτη και τη Γλυκόβρυση, όπου υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα, σπίτια, ιατρεία και επιχειρήσεις.

Όπως σημείωσε η κ. Τζανετέα, ένας 75χρονος παρασύρθηκε από τον χείμαρρο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, που δεν μπορούσε να τον βοηθήσει, ενώ κινδύνεψαν πολλά άτομα στην περιοχή του δήμου Ευρώτα. Επίσης, εξήρε τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων και των ανθρώπων της Πολιτικής Προστασίας, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, κυρίως στο σούπερ μάρκετ LIDL, μέσα στο οποίο είχαν εγκλωβιστεί 25 άτομα, με το νερό έξω από το κατάστημα να φτάνει το ένα μέτρο και 80 εκατοστά και στον εσωτερικό χώρο τα 50 εκατοστά. Μεταξύ των διασωθέντων είναι και τρία ζευγάρια τουρίστες, οι οποίοι περνούσαν τυχαία από την περιοχή και σταμάτησαν στο σούπερ μάρκετ για να κάνουν αγορές. Τα ζευγάρια των τουριστών φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στη Σκάλα.

Ακόμη, βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους μία γυναίκα με τα δύο παιδιά της που αγνοούνταν, ενώ απεγκλωβίστηκε ένα άτομο, το οποίο στην προσπάθεία του να σωθεί από τα ορμητικά νερά ανέβηκε σε ένα δένδρο στη Σκάλα και παρέμεινε εκεί για πολλές ώρες μέχρι να τον εντοπίσουν τα σωστικά συνεργεία.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, έχει υποστεί ζημιές ο δρόμος Σκάλας-Βλαχιώτη και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο και με δυσχέρεια, ενώ αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά στον δρόμο προς Καστάνια-Παναγία Γιάτρισσα, που σήμερα γιορτάζει και η κίνηση των οχημάτων προς το μοναστήρι είναι μεγάλη.

Αυτήν τη ώρα στην περιοχή επικρατεί λιακάδα.

Κακοκαιρία: Κλειστό το αεροδρόμιο στην Καλαμάτα

Tα μεγάλα προβλήματα που έχουν σημειωθεί στη Μεσσηνία από τη θεομηνία, που μετρά τις πληγές της σε πολλά σημεία του νομού, κυρίως όμως στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή ανάγκασαν τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν στο κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου έως τις 10 Σεπτεμβρίου ενώ παράλληλα κλειστό για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει σήμερ το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο δήμος Θερμαϊκού

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του υπουργείου Εσωτερικών αναρτήθηκε το απόγευμα στη «Διαύγεια», ενώ η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα ισχύσει για 6 μήνες, μέχρι, δηλαδή, τις 7 Μαρτίου του 2017.

«Αυτό σημαίνει ότι όσο ο δήμος μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μπορεί να υλοποιήσει κάποια έργα αποκατάστασης από τις πλημμύρες ξεπερνώντας γραφειοκρατικές διαδικασίες. Τέτοια έργα είναι η αποκατάσταση των ζημιών σε δρόμους ασφαλτοστρωμένους και αγροτικούς, στην παραλία και στα δίκτυα που επλήγησαν καθώς και ο καθαρισμός των ρεμάτων που, λόγω της μεγάλης νεροποντής, έχουν γεμίσει από φερτά υλικά ενώ είχε προηγηθεί καθαρισμός», σημείωσε ο κ. Μαυρομάτης. Παράλληλα, τόνισε, ότι ο δήμος ζητά δικαίως χρηματοδότηση για να αποκατασταθούν οι ζημιές που έχει υποστεί η περιοχή.

1

«Είχαμε επισημάνει από καιρό ότι πρέπει, επιτέλους, οι μελέτες που έχουν γίνει να χρηματοδοτηθούν και να ολοκληρωθεί η αντιπλημμυρική θωράκιση ενός τουριστικού, αγροτικού και αλιευτικού δήμου», πρόσθεσε.

Αγνοείται 60χρονη στη Θεσσαλονίκη

AdTech Ad

Στο μεταξύ, μία γυναίκα 60 ετών αγνοείται από χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητό της είχε «κολλήσει» στη λάσπη και προσπαθούσε να βγει.

thes4

Ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά. Εκεί, όμως, βρήκε μόνο το αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί στις λάσπες, αλλά όχι τη γυναίκα οδηγό.

Μεγάλες οι καταστροφές στη Μεσσηνία

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος της Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, τόνισε ότι η εικόνα που έχει σήμερα η ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, μετά την ολονύκτια νεροποντή, είναι αυτή της καταστροφής. Συνολικά οκτώ χωριά της Μεσσηνίας έχουν αποκλειστεί από την έντονη βροχόπτωση ενώ 80 παιδιά βρίσκονται αποκλεισμένα στο ΤΕΙ, ζώα έχουν πνιγεί και οι δρόμοι στην πόλη της Καλαμάτας έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από τις πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή.

kalamata4

Το πρωί της Τετάρτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενισχύει τις δυνάμεις της στην περιοχή της Καλαμάτας, με 20 αντλίες από Αθήνα, 12 από Τρίπολη και ένα ερπυστριοφόρο όχημα.

kalamata1

Άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, σπίτια πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για παροχή βοήθειας (απάντληση υδάτων, απεγκλωβισμό κ.α.).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει μέχρι στιγμής δεχθεί 170 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην πόλη της Καλαμάτας, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στη Σπάρτη, 15 στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά και 11 στην Κυπαρισσία.

Πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν προκληθεί συγκρούσεις.

stoupa1

Πλημμυρισμένα σπίτια και παρασυρμένα οχήματα έχουν αναφερθεί συνολικά σε Καλαμάτα, Γαργαλιάνους, Χώρα, Στούπα, Αγιος Νικόλαο, Εύα, Κεφαλόβρυσο, Ψάρι, Βασιλικό.

thes1
thes2
thes3

Mεγάλα τα προβλήματα στη Θεσσαλονίκη

Επί ποδός όλη τη νύχτα ήταν -και παραμένει- η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, έχοντας δεχθεί εκατοντάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια -υπόγεια και ισόγεια- κυρίως στον Δήμο Θερμαϊκού.

Σε περισσότερες από είκοσι περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για να βοηθήσει κυρίως ηλικιωμένους, προκειμένου να απομακρυνθούν από ισόγεια σπίτια, ενώ φερτά υλικά, πέτρες και χώματα, συνθέτουν το σκηνικό σε πολλούς δρόμους που δέχθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού.

«Μέχρι στιγμής, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, η Υπηρεσία μας έχει δεχθεί 500 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, ενώ λόγω υπερχείλισης χειμάρου στην Αγία Τριάδα έχουν απεγκλωβιστεί 24 άτομα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα», αναφέρει σε tweet της η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το πρωί της Τετάρτης, κλειστός είναι ο επαρχιακός δρόμος Επανομής- Ν. Μηχανιώνας, στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου με Βάρναλη και γίνεται άντληση των συσσωρευμένων υδάτων προκειμένου να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Για «βιβλική καταστροφή» στον Δήμο Θερμαϊκού της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο ο δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μαυρομάτης από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ωρών πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και ξεριζώθηκαν δέντρα σε Αγία Τριάδα, Επανομή και Μηχανιώνα.

Ο ίδιος τόνισε ότι από την έντονη βροχόπτωση επλήγη ιδιαίτερα ο Δήμος Θερμαϊκού, ενώ υπήρξαν πλημμύρες και στην περιοχή της Χαλάστρας.

«Βρισκόμαστε στην Αγία Τριάδα του Δήμου Θερμαϊκού από χθες το απόγευμα. Εδώ επίσης βρίσκονται μηχανήματα των Δήμων Θερμαϊκού και Καλαμαριάς καθώς και ιδιωτικά οχήματα για τους καθαρισμούς του οδικού δικτύου. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης έχουν δημιουργηθεί μεγάλες λίμνες από νερό και έχει γεμίσει λάσπη η περιοχή από τον κεντρικό δρόμο ως τη θάλασσα. Η πυροσβεστική δέχτηκε 250 κλήσεις και υπήρξαν πολλοί εγκλωβισμοί ανθρώπων σε διάφορα σημεία μέσα στη νύχτα. Έχουμε κλειστά οδικά δίκτυα και διακοπή του νερού.

Οι προσπάθειές μας αυτή τη στιγμή εστιάζονται στον καθαρισμό του κεντρικού δρόμου Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες λόγω της λάσπης. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια, θα συνεχίσουμε τη διάνοιξη στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της περιοχής» τόνισε κ. Στεργιάδης.

Πολύ μεγάλη η ποσότητα νερού που δέχθηκε η Θεσσαλονίκη

Περίπου δύο φορές περισσότερο νερό από όσο πέφτει συνολικά τον Σεπτέμβριο δέχθηκε σε δύο μέρες η Θεσσαλονίκη, καθώς από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα μέχρι σήμερα (07/09), στις 11 το πρωί, καταγράφηκαν 45 χιλιοστά νερού και η βροχόπτωση συνεχίζεται.

«Τα 45 χιλιοστά είναι πολλά, δεδομένου ότι ο μέσος όρος του νερού της βροχής για τον μήνα Σεπτέμβριο από το 1961 μέχρι το 1990 διαμορφώνεται σε 26,2 χιλιοστά», εξήγησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του Εργαστηρίου Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του ΑΠΘ, καθηγητής Θεόδωρος Καρακώστας. Επεσήμανε δε ότι αυτή η μεγάλη ποσότητα βροχής μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφηθεί το νερό στον υδροφόρο ορίζοντα.

Παράλληλα, διεκρίνισε ότι η μέτρηση των 45 χιλιοστών αφορά το κέντρο της πόλης, όπου γίνεται η καταγραφή και εκτιμά ότι στην περιοχή της Μηχανιώνας, όπου σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα, έπεσε πολύ περισσότερο νερό καθώς οι καταιγίδες ήταν εντονότερες.

«Τα 45 χιλιοστά βροχής σημαίνουν ότι είναι σαν να ρίχνουμε 45 κιλά νερό σε μια επιφάνεια ενός τετραγωνικού μέτρου. Σε δεδομένα που αφορούν τους αγρότες ή τους καλλιεργητές είναι σαν να πέφτουν 45 τόνοι νερό σε ένα στρέμμα μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα των δύο ημερών», προσέθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Δείτε ΕΔΩ τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία χθες Τρίτη

Καταστροφές και στην Λακωνία

Η ανατολική Λακωνία ήταν μία ακόμα από τις περιοχές που χτυπήθηκε με σφοδρότητα από την κακοκαιρία που σαρώνει την Ελλάδα.

Ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία και στην πόλη των Μολάων, όπου το φαράγγι του Λάρνακα, το οποίο περνά μέσα από την πόλη, φούσκωσε και προκάλεσε μεγάλη καταστροφή, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και στο αγροτικό δίκτυο της περιοχής.

Συνεργεία των δήμων και τις Περιφέρειας Πελοποννήσου επιχειρούν σε σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Στην περιοχή Σκάλα Λακωνίας η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 25 άτομα από Σούπερ Μάρκετ.

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι αποκαταστάθηκε και διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία στην εθνική οδό Γυθείου-Σπάρτης, που είχε διακοπεί από το 24,5 έως το 26ο χιλιόμετρο, λόγω συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα.

Η Πυροσβεστική ενισχύει τις επιχειρησιακές της δυνάμεις στις περιοχές του Νομού Λακωνίας με 20 αντλίες και 7 οχήματα από Αθήνα, 2 ομάδες από την 1η ΕΜΑΚ, ερπυστριοφόρο όχημα και διασωστική λέμβο.

Συνέχεια της κακοκαιρίας σήμερα

Σε επιφυλακή βρίσκεται η χώρα και σήμερα Τετάρτη (07/09) καθώς συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η κακοκαιρία.

Όπως αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα από το πέρασμα της κακοκαιρίας θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά και η Θεσσαλία καθώς και η ανατολική ηπειρωτική χώρα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής).

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Αντώνης Λάλος, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, κάνει λόγο για ύφεση μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (07/09) στα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Καλαμάτας.

Υπογραμμίζει όμως, ότι θα υπάρξει εκ νέου επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες από τα χαράματα της Πέμπτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ





Σχετικές ειδήσεις