ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Ηλεία: Πνίγηκε στη θάλασσα η Παναγιώτα Χρονά

Θρήνος στην Ηλεία: Πνίγηκε στη θάλασσα η Παναγιώτα Χρονά

Τη θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Καλλικώμου ο τραγικός θάνατος της 60χρονης Παναγιώτας Χρονά, από πνιγμό στην παραλία του Κάτω Σαμικού του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη στην ακρογιαλιά γύρω στις 08.00 το πρωί της Τετάρτης από Ιταλούς τουρίστες, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα, μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ηλείας και άνδρες του λιμενικού, ενώ στο σημείο έσπευσαν και οικείοι της 60χρονης, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες την αναζητούσαν...

Οι αρχές ερεύνησαν το σημείο συλλέγοντας κάθε στοιχείο χρήσιμο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και λίγο μετά τις 11.00, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κρεστένων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης είναι «τυπικά ευρήματα πνιγμού» και εικάζεται ότι ο θάνατος επήλθε περίπου 8-12 ώρες νωρίτερα, πιθανότατα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Η είδηση του θανάτου της 60χρονης Παναγιώτας βύθισε στο πένθος την Τ.Κ. Καλλικώμου, όπου και διέμενε μόνιμα. Ιδιαίτερα αγαπητή στους συμπολίτες της, εργαζόταν για πολλά χρόνια στον Παιδικό Σταθμό Καλλικώμου και πρόσφατα είχε συνταξιοδοτηθεί. Όπως τόνισαν στην εφημερίδα «Πατρίς» κάτοικοι του Καλλικώμου, ήταν άξια γυναίκα και ηρωίδα της ζωής, καθώς έμεινε χήρα σε νεαρή ηλικία και ανέθρεψε υποδειγματικά τον γιο της με προσπάθειες και στερήσεις.

Πηγή: patrisnews.com

Σχετικές ειδήσεις