ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Ποιοι βρίσκονται πίσω από την εξαφάνιση της εύπορης 50χρονης

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Ποιοι βρίσκονται πίσω από την εξαφάνιση της εύπορης 50χρονης

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της εύπορης 50χρονης γυναίκας από το σπίτι της στα Πετράλωνα στις 11 Ιουνίου.

Εδώ και τρεις μήνες η οικογένειά της περνά ώρες αγωνίας, καθώς η Έλενα Όλντερσνορφ δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα οι διωκτικές αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην περιοχή της Σαλαμίνας, προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα δώσουν λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης.

«Φύλλο και φτερό» έκαναν το εξοχικό της στη Σαλαμίνα, καθώς στους οικείους είχε φτάσει τις προηγούμενες ημέρες η πληροφορία ότι η 50χρονη γυναίκα είχε κρύψει εκεί 200 χρυσές λίρες. Την ίδια ώρα οι γείτονές της κατέθεταν όλα όσα γνώριζαν για την 50χρονη γυναίκα.

elena10 474 355

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, στο σπίτι δεν βρέθηκαν οι λίρες, ενώ δεν βρέθηκαν και στοιχεία που να αποδεικνύουν διάρρηξη ή εγκληματική ενέργεια εντός της οικείας.

Πάντως οι αστυνομικοί δεν είναι ακόμα σε θέση να κάνουν καμία πρόβλεψη.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να κινεί ούτε προς την δολοφονία αλλά ούτε και προς το σενάριο που να θέλει την 50χρονη γυναίκα να έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η δήλωση εξαφάνισής της έγινε από την μητέρα της που ήρθε στην Αθήνα από το εξωτερικό για αυτόν τον σκοπό, στα μέσα Ιουλίου. Μετά τον θάνατο του Έλληνα συζύγου της το 2014, η αγνοούμενη κατέπεσε ψυχολογικά και είχε τάσεις φυγής. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι πριν εξαφανιστεί φέρεται να άφησε η ίδια την τραπεζική της κάρτα στην Ελληνίδα φίλη και γειτόνισσά της, για να τακτοποιήσει οικονομικές της εκκρεμότητες.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτει κάτι ύποπτο, ενώ μετά την εξαφάνιση δεν πραγματοποιήθηκε καμία κλήση. Αντίθετα από την άρση του τραπεζικού απορρήτου προέκυψαν μαζικές αναλήψεις μετρητών και αγορές με την κάρτα της αγνοούμενης, από την φίλη και τον γιο της, ύψους 15.000 ευρώ.

Μάλιστα κάμερα ασφαλείας τραπεζικού καταστήματος στον Πειραιά κατέγραψε το γιο της γειτόνισσας της να πραγματοποιεί κάποιες από τις αναλήψεις. Οι δύο τους αντιμετωπίζουν την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων.

Σύμφωνα με τις Αρχές, από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα στο σπίτι και το αυτοκίνητο της που άφησε φεύγοντας, δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Η Έλενα έχει ύψος 1,55, είναι εύσωμη και τα μαλλιά της είναι βαμμένα ξανθά. Όταν χάθηκε κρατούσε μία τσάντα μεσαίου μεγέθους με λουλούδια.

Σχετικές ειδήσεις