ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο - Ανατροπή στη στυγερή δολοφονία: Πώς μια επίσκεψη κατέληξε σε σφαγή

Ηράκλειο - Ανατροπή στη στυγερή δολοφονία: Πώς μια επίσκεψη κατέληξε σε σφαγή

Την άκρη του νήματος μιας περίπλοκης -όπως αποδεικνύεται- υπόθεσης αναζητά η αστυνομία στο Ηράκλειο.

Μια συμπλοκή που κατέληξε σε άγριο φονικό απασχολεί τις Αρχές στο Ηράκλειο καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα πώς η επίσκεψη ενός 69χρονου άνδρα στο σπίτι ενός 65χρονου στις Πατσίδες, έφτασε σε μαχαιρώματα και τελικά τη δολοφονία του πρώτου.

Όπως σημειώνει το cretalive.gr, το οποίο επικαλείται πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», αν και ο 65χρονος ισχυρίζεται ότι το θύμα του ήταν άγνωστο και ήρθε στο σπίτι του για να τον ληστέψει, οι αστυνομικοί διατηρούν τις επιφυλάξεις τους καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο 65χρονος δέχτηκε τον 69χρονο στο σπίτι του και μάλιστα του έκανε και καφέ ενώ ο καυγάς ξεκίνησε από το εσωτερικό του σπιτιού. Ο ίδιος μάλιστα στις 08:00 το πρωί φέρεται να τηλεφώνησε καλώντας σε βοήθεια και αναφέροντας ότι κάποιος του επιτίθεται.

Αυτό που προσπαθεί να αποκαλύψει η αστυνομία, είναι το πώς βρέθηκαν οι δύο άνδρες να τραβούν μαχαίρια και να χτυπούν με αυτά, ο ένας τον άλλο.

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι πολλά και ανάμεσα τους βρίσκεται και αυτό που θέλει τους δυο άνδρες να είχαν είτε οικονομικές είτε προσωπικές διαφορές.

Οι αστυνομικοί πέρα από την κατάθεση του 65χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΠΑΓΝΗ, αναζητά μαρτυρίες από το περιβάλλον των δύο ανδρών και άλλα στοιχεία που θα ρίξουν φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις