ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στα Πετράλωνα: «Με βίαζε 24 ώρες και με έσερνε από τα μαλλιά»

Σοκ στα Πετράλωνα: «Με βίαζε 24 ώρες και με έσερνε από τα μαλλιά»

Την απόλυτη φρίκη στα χέρια του πρώην φίλου της έζησε μία 40χρονη γυναίκα στα Πετράλωνα.

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει μία 40χρονη για τον απόλυτο τρόμο που έζησε για 24 ώρες από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

«Με βίαζε, με χτυπούσε, με έσερνε από τα μαλλιά. Έζησα το απόλυτο τρόμο για 24 ώρες». Τα παραπάνω ισχυρίστηκε στην Αστυνομία η 40χρονη γυναίκα, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε ζητήσει από τον 39χρονο σύντροφό της να χωρίσουν, γιατί όπως είπε η ίδια στην κατάθεσή της δεν άντεχε τον χαρακτήρα του. «Ήταν βίαιος, με κακοποιούσε και με ζήλευε. Του ζήτησα να χωρίσουμε αλλά δεν το δεχόταν».

Ο εφιάλτης κράτησε 24 ώρες!

Ήταν μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (20/10/2016) όταν, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο 39χρονος πρώην φίλος της πήγε στο σπίτι της με σκοπό να την πείσει να τα συνεχίζουν τη σχέση τους.

Αρχικά, η γυναίκα δεν του άνοιγε την πόρτα. Ωστόσο, ο 39χρονος μετά από ώρα κατάφερε να την πείσει. Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε ο εφιάλτης της! Αφού της άρπαξε από τα χέρια το κινητό, της πήρε τη τσάντα και της έκοψε το σταθερό τηλέφωνο για να μην μπορέσει να καλέσει σε βοήθεια.

Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει η γυναίκα άρχισε να τη χτυπάει και να την βιάζει κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ίδια το μαρτύριό της κράτησε μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής. Ο 39χρονος κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αρπάξει την ευκαιρία και να ειδοποιήσει τη μητέρα της η οποία με τη σειρά της τηλεφώνησε στις Αρχές.

Όταν άνδρες της Αστυνομίας έφθασαν στο σημείο, ο 39χρονος βγήκε στο μπαλκόνι με ένα μαχαίρι και απειλούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του. Πέρασαν δύο ώρες μέχρι οι αστυνομικοί να τον πείσουν να παραδοθεί.

Ο 39χρονος συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για το συμβάν.

Σχετικές ειδήσεις