ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει: Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξεσπά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει...

Συγκλονίζει: Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξεσπά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει...

Δεν άντεξε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ξέσπασε εναντίον των καθηγητών της Γαλακτοκομικής Σχολής που δεν έκαναν τίποτα για να προστατέψουν το παιδί του από τους δυνάστες του.

«Για άλλα ξέρατε να νοιαστείτε. Για το παιδί μου που πέθανε, ποιος νοιάστηκε;», φώναξε μέσα στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο πατέρας του άτυχου φοιτητή, ακούγοντας έναν από τους καθηγητές της σχολής να καταθέτει ότι είχαν γίνει συμβούλια για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει σπουδαστές και ότι είχαν επιβληθεί ποινές σε ορισμένους από αυτούς.

«Για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον Βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα», συνέχισε έντονα φορτισμένος ο Ανδρέας Γιακουμάκης, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Χθες, Δευτέρα (07/11/2016), κατέθεσε κι ο φύλακας της Σχολής, ο οποίος τόνισε ότι είχε ενημερωθεί από δύο σπουδαστές ότι οι συντοπίτες του Βαγγέλη τον είχαν κλείσει σε μια ντουλάπα, τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο και του έκλειναν το ζεστό νερό στο μπάνιο. Ωστόσο, όπως είπε, δεν είχε δει ο ίδιος τίποτα από αυτά.

Ο τρίτος μάρτυρας ήταν υπάλληλος της σχολής, τυροκόμος, ο οποίος δεν πρόσθεσε κάτι αξιοσημείωτο στην υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις