ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Άγριο ξύλο σε δικαστήριο για υπόθεση βιασμού

Ηράκλειο: Άγριο ξύλο σε δικαστήριο για υπόθεση βιασμού

Οι συγγενείς των δύο πλευρών ήρθαν στα χέρια, με αφορμή τη διακοπή της δίκης.

Η αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου θύμιζε περισσότερο ρινγκ παρά χώρο διεξαγωγής δίκης.

Όλα ήταν έτοιμα προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση βιασμού μιας 28χρονης γυναίκας, με κατηγορούμενους δύο άνδρες.

Με το ξεκίνημα της διαδικασίας όμως, σύμφωνα με το cretalive.gr, η πλευρά της υπεράσπισης ζήτησε αναβολή για λόγους ασθενείας ενός εκ των συνηγόρων, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει για μια ώρα προκειμένου να προσκομιστεί το απαραίτητο έγγραφο.

Τότε ήταν που το ήδη τεταμένο κλίμα μέσα στην αίθουσα έγινε… πολεμικό καθώς συγγενείς του θύματος και των κατηγορουμένων πιάστηκαν στα χέρια.

Στη δικαστική αίθουσα έπεσε άγριο ξύλο, με το επεισόδιο να λήγει χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων από την πλευρά των κατηγορουμένων.

Οι τέσσερις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια καθώς επιτέθηκαν στην παθούσα ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πλευρά της θα υποβάλει μήνυση.

Η υπόθεση βιασμού είχε αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2013 όταν η 25χρονη τότε κοπέλα, είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς άνδρες κοντά σε στάση λεωφορείου σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, και ενώ περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 29 Νοεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις