ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Κλειστή η Πειραιώς και στα δύο ρεύματα

Καιρός: Κλειστή η Πειραιώς και στα δύο ρεύματα

Κλειστή είναι εδώ και λίγη ώρα η οδός Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη δυνατή βροχή, στο ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Από την Τροχαία έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο τμήμα από Χαμοστέρνας έως Πέτρου Ράλλη.

Νωρίτερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε περίπου 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων από ασανσέρ στις περιοχές Φαλήρου και Καλλιθέας, λόγω διακοπής ρεύματος, αλλά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Επίσης, τα συνεργεία της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να επέμβουν και σε πέντε περιστατικά στην Αττική για κοπές δένδρων που έπεσαν και για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Αττική

Καθώς βρίσκεται σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε χθες Παρασκευή η ΕΜΥ, οι βροχές σύμφωνα με την πρόγνωσή της θα εξασθενήσουν από το βράδυ.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα στην Αττική κάνει λόγο για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και σταδιακά από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ανατολικά και βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε ΕΔΩ την αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα

Σχετικές ειδήσεις