ΕΛΛΑΔΑ

Μέτσοβο: Καραμπόλα με πούλμαν που μετέφερε μαθητές στην Εγνατία Οδό

Μέτσοβο: Καραμπόλα με πούλμαν που μετέφερε μαθητές στην Εγνατία Οδό

Καραμπόλα με έξι οχήματα (ανάμεσά τους και ένα λεωφορείο που μετάφερε μαθητές) σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (04/04) στην Εγνατία οδό στο ύψος του Μετσόβου – Σώοι οι μαθητές – Καταγράφηκαν μόνο υλικές ζημιές

Τυχεροί στην ατυχία τους ήταν οι μαθητές που επέβαιναν σε εκδρομικό λεωφορείο, το οποίο κινούνταν στην Εγνατία με κατεύθυνση από το Μέτσοβο προς τα Γιάννενα.

Το τροχαίο με την εμπλοκή έξι οχημάτων συνολικά, έγινε στη σήραγγα Κρημνών, την δεύτερη μετά τον κόμβο Μετσόβου προς τα Γιάννενα.

Ένα φορτηγό, δύο νταλίκες , δύο ΙΧ κι ένα λεωφορείο συγκρούστηκαν μέσα στο τούνελ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 οι οδηγοί καταγγέλλουν ότι μόλις μπήκαν στη σήραγγα έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους καθώς όπως λένε κάτι υπήρχε στο οδόστρωμα, ενδεχομένως λάδια ή πετρέλαιο από άλλο όχημα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ η σήραγγα έχει κλείσει και η κίνηση γίνεται μέσω Βοτονοσίου.

Οι μαθητές που έκαναν σχολική εκδρομή στην περιοχή είναι από Γυμνάσιο και Λύκειο του Μεσολογγίου, σύμφωνα με το epiruspost, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και ήδη αναχώρησαν από το σημείο του ατυχήματος.

Σχετικές ειδήσεις