ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου: Το τελευταίο αντίο στον συγκυβερνήτη Κώστα Χατζή

Πτώση ελικοπτέρου: Το τελευταίο αντίο στον συγκυβερνήτη Κώστα Χατζή

Πτώση ελικοπτέρου: Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποχαιρετούν τα παλικάρια που χάθηκαν στο μοιραίο Χιούι – Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τον άδικο χαμό των τεσσάρων αξιωματικών – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Δημοσθένη Γούλα

Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τελέστηκε στη Λάρισα η νεκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου Κώστα Χατζή.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας βρέθηκε στη Λάρισα για τις νεκρώσιμες ακολουθίες των αδικοχαμένων αξιωματικών της Αεροπορίας Στρατού, που έχασαν τη ζωή τους χθες στη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Στην εξόδιο ακολουθία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αξιωματικό. Η ατμόσφαιρα είναι βαριά και ο πόνος για τους συγγενείς του αβάσταχτος.

«Είναι άδικο για τον ίδιο και για την οικογένειά του. Ήταν νιόπαντρος και το καλύτερο παιδί», είπε μεταξύ άλλων συγγενικό πρόσωπο του αδικοχαμένου Κώστα Χατζή που έχασε τη ζωή του μαζί με τρεις ακόμη στρατιωτικού στην συντριβή του ελικοπτέρου.

«Έκανε το καθήκον του, όπως και άλλο τρεις ισάξιοι αξιωματικοί. Αθάνατοι!», ανέφερε συγχωριανή του.

Νωρίτερα το μεσημέρι οδηγήθηκε σε κλίμα οδύνης στην τελευταία του κατοικία ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού, Δημοσθένης Γούλας, ένα από τα τέσσερα θύματα της τραγωδίας που έπληξε τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στις 12:00 τελέστηκε η εξώδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας, παρουσία συναδέλφων, συγγενών και φίλων που αποχαιρέτησαν τον αξιωματικό.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα, ο πατέρας και η σύζυγος του ταγματάρχη που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε και προσπαθούσαν να σταθούν στα πόδια τους προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους.

11

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια της συζύγου του Δημοσθένη Γούλα: «Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» είπε.

«Είμαι υπερήφανος», είπε φανερά συντετριμμένος ο πατέρας του ταγματάρχη:

Σημειώνεται ότι αύριο Παρασκευή (21/04/2017) στις 10:00 κηδεύεται ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμος στο Παλαιοκλήσι Καρδίτσας, ενώ στις 18:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του υποδιοικητή της Α’ Στρατιάς, υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρχαία Ελεύθερνα Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου κηρύχθηκε χθες τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τραγωδίας

Σχετικές ειδήσεις