ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον εξαφανισμένο γιατρό - Ποιος είναι ο Γιώργος Φιλιππάκης

Θρίλερ με τον εξαφανισμένο γιατρό - Ποιος είναι ο Γιώργος Φιλιππάκης

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές μετά την εξαφάνιση του 43χρονου γιατρού - Ενεργοποιήθηκε το Silver Alert

Άφαντος για τέταρτη ημέρα παραμένει ο γιατρός Γιώργος Φιλιππάκης, το αυτοκίνητο του οποίου είχε βρεθεί στην Εθνική οδό Αθηνών - Πατρών, τη Δευτέρα (12/06).

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες που τον αναζητούν, στα ίχνη του.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο του Γιώργου Φιλιππάκη, ο οποίος είναι χειρουργός θώρακος και καρδιοχειρουργός και διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας, σταθμευμένο στο 152ο χλμ. της Ν.Ε. Οδού Αθηνών - Πατρών, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Ήταν κλειδωμένο και με αναμμένα τα προειδοποιητικά του φώτα.

amber alert

Αμέσως μετά, ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς, πυροσβέστες και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, οι οποίοι, έχοντας μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κινήθηκαν αρχικά στα σημεία που υπάρχουν κοντά στην εθνική οδό.

Στην συνέχεια ερεύνησαν απόκρημνα σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα στην ανατολική Αχαΐα, ενώ οι αστυνομικοί επικοινωνούν με κατοίκους της περιοχής, μήπως και κάποιος είδε τον 43χρονο.

Σχετικές ειδήσεις