ΕΛΛΑΔΑ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση κακοποίησης του βρέφους στην Πάτρα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση κακοποίησης του βρέφους στην Πάτρα

Είχε δεχθεί επίθεση στο μάτι πριν από δύο μήνες – Οι γονείς του το χτύπησαν και του έκαψαν με τσιγάρα το κορμάκι του – Κατηγορούν το άλλο ανήλικο παιδί τους και αδερφάκι του βρέφους

Νέα στοιχεία για την υπόθεση κακοποίησης βρέφους στην Πάτρα από τους ίδιους του τους γονείς που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το μόλις 7 μηνών κοριτσάκι, το οποίο μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται με εγκαύματα και κατάγματα στο κορμάκι του, τον περασμένο Μάιο φέρεται να είχε δεχθεί επίθεση στο μάτι.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, το νέο στοιχείο ήρθε στο φως μετά από καταγγελία στην Αστυνομία από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

Αμέσως ξεκίνησαν οι αστυνομικές έρευνες, οι οποίες διαπίστωσαν ότι οι καταγγελίες είχαν βάση. Υπενθυμίζεται, ότι η μητέρα και ο πατέρας του βρέφους αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας για την κακοποίηση του ίδιου τους του παιδιού.

Κατηγορούν τον αδερφό του βρέφους

Οι δυο γονείς υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι τόσο τα εγκαύματα στο σώμα της μικρής όσο και τα κατάγματα, προκλήθηκαν από τον αδερφό της, που είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος! Εκείνοι όπως είπαν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν χτυπημένο και το μετέφεραν σε νοσοκομείο.

Μάλιστα, η μητέρα υποστηρίζει ότι το έγκαυμα που έχει το παιδί είναι από καυτό γάλα και όχι από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα του. Για τα κατάγματα ισχυρίζεται ότι το άλλο ανήλικο παιδάκι της οικογένειας, το έριξε από το ριλάξ χωρίς όπως είπε να προλάβει να το αποτρέψει.

Η 27χρονη αρνείται τις κατηγορίες, με τον δικηγόρο που τους εκπροσωπεί να τονίζει πως όλοι αναμένουν την ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν τελικά οι σωματικές βλάβες προέρχονται όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι από το άλλο ανήλικο παιδί τους.

Σχετικές ειδήσεις