ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια Βράβευση για το Kenshò Fine Dining Restaurant! (pics)

Παγκόσμια Βράβευση για το Kenshò Fine Dining Restaurant! (pics)

To Kenshò είναι η απόλυτη εμπειρία...

Όταν η τέλεια γεύση συνοδεύεται από την πιο ευφάνταστη παρουσίαση, η ανάδειξη σε Global Winner in the Best Food Styling /Presentation Category of the World Luxury Restaurant Awards, είναι το απόλυτο επιστέγασμα για τις γευστικές, γαστριμαργικές στιγμές που δημιουργεί στο Kenshò Fine Dining Restaurant, ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης με την υποστήριξη του pasty σεφ Δημήτρη Χρονόπουλου.

φωτο 1
φωτο 2

Όσοι το έχουν ζήσει, ξέρουν, όσοι θα το γνωρίσουν θα μαγευτούν καθώς τα πιάτα του Kenshò Fine Dining Restaurant, είναι αληθινά έργα Τέχνης. Προσεγμένα στη λεπτομέρεια, μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής , που στον «καμβά» τους έχουν υψηλής ποιότητας παραδοσιακά ελληνικά υλικά που δίνουν μοναδικά αρώματα, δύναμη στη γεύση και απόλαυση στον ουρανίσκο που «χτυπά» ταυτόχρονα στην καρδιά και στο μυαλό.

φωτο 3

φωτο 4

Το Kenshò Fine Dining Restaurant, βρίσκεται δίπλα στο bar και στην πισίνα του Sunset Lounge του boutique ξενοδοχείου KENSHO με ιδιαίτερο roof-garden, που κοσμείται από ελαιόδεντρα και έχει φυσικό φόντο τον κόλπο του Ορνού.

φωτο 5

Ο σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης με τον Γιώργο Καπουτζίδη

ΣΕΦ 1

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας με το team του ξενοδοχείου Kensho

ΣΕΦ 2

O σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης ανάμεσα στη Μαργιέλλα Σαββίδου, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατρίνα Τσάνταλη

ΣΕΦ 4

Νάντια Σαμαρά Lindsay Lohan

ΣΕΦ 3

Σχετικές ειδήσεις